Sur förlust mot Modo efter straffar
Publicerad: 2019-10-04
Brynäs föll mot Modo efter att gästerna kvitterade i den tredje perioden - det hela avgjordes på straffar med ett slutresultat på 1-2.

I den första perioden var det rätt få avslut mot mål. Det var ett böljande spel och skottstatistiken blev endast 5-4.

Båda lagen hade två utvisningar var och inför pausvila stod det ännu 0-0 på tavlan.

I den andra perioden dröjde det dock inte länge innan Brynäs hade gjort matchens första mål.

Redan efter 49 sekunder så sköt landslagsstjärnan Maja Nylén-Persson in 1-0 till hemmalaget efter en pass av Michela Cava.

Därefter hade Brynäs tre numerära överlägen och ett numerärt underläge - men 1-0 blev det stående resultatet av den andra perioden.

I den tredje perioden så låg Brynäs på hårt.

Stora delar av spelet spenderades i offensiv zon och lägena radades upp - men ingen utdelning kom.

Och efter att halva perioden var gången så kvitterade dessvärre Modo till 1-1.

Matchen togs till sudden, där varken Brynäs eller Modo lyckades få in pucken - och det blev istället straffläggning.

Väl där avgjorde Modo och vi föll med 1-2.

Säsongens första förlust, men vi får med oss 1 poäng och är ännu obesegrade på fulltid.

Tack till alla supportrar som kom och stöttade laget.

Brynäs–Modo 1-2 (0-0, 1-0, 0-1, 0-0, 0-1)