• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt

Brynäs förlorade mot Modo på hemmais

3 mars 2018 15:55
Dam

Gästerna gjorde fyra mål och hemmalaget inget. Därmed var den tredje förlusten mot ett topplag i SDHL på fyra dagar ett faktum.


Målmässigt var Brynäs med bra i efter två perioder. Det var i det läget endast ett mål som skiljde laget åt. Men i den sista perioden klev Modo ifrån och hemmaförlusten skrevs till slut 4-0.

-Det var lite soppatorsk idag. Vi orkade inte mobilisera som vi hade tänkt. Men nu vi mött alla tre topplagen i serien sedan i onsdags och det sliter på, säger tränare Åke Lilljebjörn.

Åke Lilljebjörn och Magnus Carlsson har vässat laget under hösten och vintern för att få en formtopp till slutspelet. Nu är det bara två matcher kvar att spela innan det sätter igång och Anna Borgqvist tycker trots de senaste matchernas förluster att det är något på gång.

-Vi mötte ett bra Modo och fick det tufft i den andra och tredje perioden. Vi har slitit mycket och orkade kanske inte riktigt idag. Men det känns ändå som att vi har något på gång. De här tuffa matcherna är det bra att vi har med oss när vi möter Leksand nästa vecka. Då kommer det inte att vara samma tempo, säger Anna.

Olympiern Anna Borgqvist tror att serieavslutningen med två bortamatcher mot Leksand kan vara en bra ingång in i slutspelet.

-Jag tycker att vi inleder bra. Men sedan blir vi fast i egen zon under den andra perioden. Vi hade ett för kort passningsspel och i den sista perioden orkade vi inte stå emot, förklarar hon.

-Vi måste göra mål och sätta våra chanser. Det är det detta går ut på. Nu behöver vi få med oss positiva matcher in i slutspelet och lyfta mentalt, säger Åke Lilljebjörn.

Brynäs IF-Modo 0-4 (0-0,0-1,0-3)

Skottstatistik 20-29 (8-12,4-9,8-8)

Utvisningar BIF 2x2 min Modo 3x2 min