• Huvudsponsorer

Sista Snacket

30 december 2017 13:00
Herr

"Vi siktar uppåt och då är varje match livsviktig för oss"


Ni som hängde med under liverapporten denna förmiddag fick en hel del nytt inför kvällens match mot Örebro. Om ni inte gjorde det så klicka er gärna in där via den artikeln.

Här får ni bekräftat lag och kommentarer inför kvällen.

Laget ser ut så här:

Målvakter är David Rautio och Linus Fernström

Första femman: Drew Miller/Jesper Jensen/Kevin Clark - Ryan Gunderson/Simon Bertilsson

Andra femman: Aaron Palushaj/Linus Ölund/Juuso Ikonen - Elias Fälth/Lukas Kilström

Tredje femman: Johan Alcén/Jacob Blomqvist/Daniel Mannberg - Henrik Larsson/Lucas Carlsson

Fjärde kedjan Samuel Asklöf/Jonathan Granström/Marcus Westfält

Trettonde forward Christopher Liljewall Sjunde back: Jörgen Sundqvist

Marcus Westfält in i den fjärde linan denna gång.

Lagkapten Jacob Blomqvist säger så här inför kvällen:

-Kul. En till lördagsmatch hemma. Förhoppningsvis mycket folk. Vi gjorde en bra hemmamatch senast och är lite revanschsugna trots att vi vann senast. Känns ändå lite surt att vi tappade en poäng där. Så vi ska prestera en bra match i 60 minuter och avsluta året på bästa möjliga sätt. Vi ska försöka komma tillbaka till grunderna. Inte tjuva med någonting utan verkligen spela efter det spel som gjort oss framgångsrika.

Jacob Blomqvist mot Örebro i Behrn Arena. Nu är det dags för säsongens första möte med närkingarna i Gavlerinken.

En hel del poäng har samlats in på sistone men lagkaptenen är inte nöjd.

-Vi ligger fortfarande på tionde plats. Det är inte någonting att vi kan tycka att vi gjort något bra. Vi siktar uppåt och då är varje match livsviktig för oss. Vi har satt oss i den här sitsen och nu ska vi klara oss ur den och börja klättra. Stämningen i laget är bra. Vi sade tidigt att vi skulle vara så positiva som möjligt oavsett resultat och ha en bra arbetsmiljö varje dag vi kommer ner hit, säger Blomqvist.

-De är ett skickligt lag framåt men får vi vårt system att fungera och gör allt till punkt och pricka så har vi en bra chans. De ska rätta sig efter oss och inte tvärtom, kommenterar Johan Alcén. Johan har gjort mål i flera matcher mot Örebro. Men det är som han säger på bortaplan. "Men ikväll ska jag sätta någon hemma också" tillägger han.

Vid lunch är det 5500 biljetter sålda och prognosen ligger då på precis runt 6000. Fixa en biljett du med. Länken finns här. Matchen startar 18.00.

Säkra din biljett här >>>