Förändringar i ledarstaben
Publicerad: 2014-03-27

Det sker flera förändringar i ledarstaben i Brynäs IF. Idag blev det bland annat klart att Per-Erik Alcén förlänger sitt kontrakt med Brynäs IF.

Nu är det klart att Brynäs IF har förlängt kontraktet med målvaktstränare Per-Erik Alcén. Per-Erik har varit målvaktstränare på heltid i Brynäs IF sedan säsongen 05/06, och varit med och fostrat fram många talangfulla målvakter. Han är en stor tillgång för lagledningen och mycket omtyckt av lagets målvakter. Per-Erik Alcén och Brynäs IF har kommit överens om en förlängning av kontraktet på två år.
- För mig finns det inget annat alternativ än Brynäs IF, säger Per-Erik Alcén. I mitt huvud och i mitt hjärta är Brynäs IF väldigt starkt. Jag trivs att jobba ihop med Micke Sundlöv, organisationen och arenan. Jag trivs att jobba med våra målvakter, och det kommer att komma upp många unga målvakter som jag verkligen ser fram mot att få jobba med.


Det är dessutom klart att samarbetet mellan Brynäs IF och fys.tränare Claes Rahm avslutas efter den här säsongen. Claes Rahm har jobbat med Brynäs IF sedan 2002.
- Claes Rahm har gjort ett grymt bra jobb, och visat ett stort engagemang för Brynäs IF under åren, säger Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF. Men, det är dags för oss att gå vidare och göra något nytt inför nästa säsong. Vi tackar Claes Rahm för hans tid i Brynäs IF där han gjort ett bra jobb under många år, och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär.

Brynäs IF