"Vi justerar priset"
Publicerad: 2017-10-17
Herr
I vissa utvalda matcher under säsongen är etage 3 är initialt stängd för försäljning. De matcher som spelats där etage 3 varit stängt har nu utvärderats med nya flexibla lösningar till våra besökare.

-Målet är alltid att jobba stenhårt för att biljettförsäljningen på nedre etage ska ge frukt till att öppna etage 3. Under de matcher där etage 3 är stängt, med start på torsdag mot Rögle 19/10 förlänger vi de gula sektionerna så att även delar av långsidan blir ”gul” säger Kari Litmanen, Försäljningschef Brynäs IF.

Ordinarie biljettpris på långsidan under dessa matcher är 320 kr/biljett. I och med denna justering får över femhundra platser på långsidan samma pris som en biljett på kortsidan, 220 kr/biljett. Även pensionärer, ungdomar och studerande får möjlighet att köpa dessa platser till sitt ordinarie pris, 159 kr/biljett.

-Vi har sett en efterfrågan från våra besökare att det under dessa matcher behövs fler sittplatser där ungdomar, pensionärer och övriga besökare kan se ishockey till en rimlig peng. Vi justerar därför priset på vissa av sittplatserna under dessa matcher och bidrar det i sin tur till att vi kan öppna upp etage 3 till dessa matcher, då har vi verkligen nått vårt mål avslutar Litmanen.

Biljetter till Brynäs IF - Rögle BK köper du här>>>

Johan Larsson