Richard Sandberg - Nyförvärv till Brynäs IF B2B
Publicerad: 2022-05-24
Brynäs IF
Det är inte bara i SHL- och SDHL-laget som det levereras starka nyförvärv just nu. Brynäs IF:s kommersiella verksamhet har i dagarna gjort klar med en till kundansvarig säljare till föreningens B2B-team. Personen i fråga heter Richard Sandberg och har de senaste åren arbetat som Account Manager på Bonniers News Sales. Richard börjar sin nya tjänst 1 juni,

Johan Cahling, som är ansvarig för Brynäs IF hållbarhets- och kommersiella verksamhet kommentarer:

– Vi har letat efter en stark profil som är bra på att skapa bra, lönsamma och långvariga partnerskap med sina kunder. Richard är en lugn och trygg person, en lyhörd och vass säljare med ett bra lokalt nätverk som är skicklig på att skapa goda relationer, affärsnytta och hög nöjdhet bland sina kunder. Under sin tid på Bonnier har Richard också deltagit i utveckling och försäljning av digitala produkter, ett affärsområde som för oss har stor potential och som vi kommer att öka fokus på de kommande åren.

Richard Sandberg är laddad och förväntansfull inför starten kommande vecka:

– Det ska bli spännande att få bli en del av Brynäs IF:s B2B-team och också vara med och påverka den utvecklingsresa som föreningen just nu gör. Brynäs är ett starkt varumärke med ett starkt företagsnätverk, och det ska bli kul att få komma ut och träffa många av dessa företag. Ser också fram emot att få vara med och bidra till nöjda kunder och ökad tillväxt för Brynäs IF så att föreningen kan fortsätta att utveckla sin fantastiska hockey- och En bra start-verksamhet.

I och med rekryteringen kommer Brynäs IF:s B2B-team nu att bestå av fyra kundansvariga säljare. Cahling berättar vidare:

– Fokus ligger framför allt på att öka kundnöjdheten bland alla våra partners. Med Richard får vi in ytterligare en person som kommer att bidra till det. Genom högre nöjdhet, ökad leveranssäkerhet och affärsutveckling ihop med våra partners ska vi skapa hållbar tillväxt ihop med vårt starka B2B-nätverk. Vi har ett jobba att göra för att ta oss till vår önskade position, och stärker därför upp med en till person. Och för er partners som gillar tennis och padel kan jag garantera att Richard är en mycket mycket svår motståndare.

Brynäs IF