• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov

Brynäs IF skriver kontrakt med landslagsspelare

4 maj 2018 14:00
Dam

Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Andrine Furulund för spel i Brynäs IF och SDHL kommande säsong 2018/2019.


Idag presenteras att Brynäs IF skriver kontrakt med spelaren Andrine Furulund för spel i Brynäs IF SDHL kommande säsong 2018/2019.

-Andrine är ett spännande nyförvärv. En Norsk landslagsspelare i en utvecklingsbar ålder (19år) hon har dessutom rätt karaktär som vill träna och utvecklas som ishockeyspelare. Hon är en stor och stark högerskytt som kommer passa bra in i vårt lagbygge, säger Åke Lilljebjörn, dam-ansvarig Brynäs IF.

Andrine Furulund är född 1998 i Norge och kommer närmast från spel i SDHL med klubben Göteborgs HC. Furulund väger 65 kg och är 175 cm lång.

-Jag har tidigare spelat i med U20 i Hasle/Løren och där pratade min tränare Harald Lone väldigt gott om Brynäs IF. Efter att ha spelat en säsong med Göteborgs HC i SDHL så kände jag att jag gärna ville testa att spela med en annan klubb i ligan där jag har bättre utvecklingsmöjligheter. Som spelare är jag tekniskt skicklig med bra spelöverblick och ett bra skott. Jag ser verkligen fram mot att flytta till Gävle i slutet av sommaren och börja jobba tillsammans med laget, berättar Andrine Furulund.

Andrine Furulund ansluter till truppen under sensommaren.