• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 December Dec
Söndag Sön 29 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb

Brynäs huvudpartner Bauer prisar Årets kompis i ungdomsleden

13 december 2019 14:06
Brynäs

Ungdomsledare i Brynäs IF har skickat in nomineringar.

På torsdag den 19 december, under SHL-matchen mot Örebro, delar Bauer ut priser för Årets kompis i både föreningens flick- och pojkled.

Dessutom kan du som Brynäsare tävla om ett maxat Bauerpaket värt 4 000 kronor!


Som huvudpartner till Brynäs IF och En bra start är Bauer engagerat i föreningens sociala program.

En del i det är att huvudpartnern kommer att uppmärksamma och belysa vikten av att vara en bra kompis under SHL-matchen mot Örebro torsdagen den 19 december

Under hösten har Brynäs IF tillsammans med Bauer gett våra ungdomsledare i uppdrag att nominera spelare från respektive lag som är en bra kompis och lagkamrat.

Den 19 december presenteras vinnarna på isen före nedsläpp mot Örebro. Prisutdelare kommer att vara representanter från Brynäs IF:s A-lag för herr och dam.

— Som huvudpartner tycker vi Brynäs arbete i sociala frågor tillför en extra dimension till vårt partnerskap. De värderingar föreningen tar ut i samhället via En bra start är precis sådana värderingar vi står bakom och vill premiera. Därför har vi tagit fram det här priset, säger Marcus Johnsson, Marketing Director Bauer Hockey.

— Vi vill lyfta ett annat perspektiv i ungdomslagen utöver vilka som gör flest poäng eller liknande, och uppmuntra vikten av att vara en bra kompis och lagkamrat. Det känns väldigt roligt att vi får möjlighet att belysa det genom det här priset.

De två vinnarna från Brynäs IF:s ungdomslag kommer att få ett häftigt prispaket var värt över 7 000 kronor, fullmatat med utrustning som hjälm, klubba, handskar, ryggsäck, hoodie med mera.

Under matchkvällen har Brynäs IF tillsammans med Bauer också bjudit in alla ungdomsspelare i föreningen till att gemensamt bilda en Brynäs ungdomsektion på läktaren.

Tävling med Bauer!

Samtidigt har föreningen tillsammans med Bauer tagit fram en tävling där du som Brynäsare också kan hylla en bra kompis – som kan belönas med ett paket fyllt av schyssta prylar.

Tävlingen går ut på att du nominerar en person du tycker är en bra Brynäskompis, och beskriver det med en motivering. Den kompisen du taggar vinner sedan paketet.

Från och med nu fram till slutet av första perioden i matchen mot Örebro den 19 december kan du som privatperson delta i tävlingen. Du tävlar på något av Brynäs IF:s, En bra starts eller Bauers instagramkontot.

Vinnaren i tävlingen kommer att presenteras i den andra periodpausen den 19 december.

Så gör du för att tävla (*För att delta måste du ha en öppen instagramprofil)

Plattform: Instagram

Kontot att tävla på: Brynäs IF, En bra start eller Bauer Hockey Sverige.

För att delta i tävlingen ska du kommentera tävlingsinlägget på antingen Brynäs IF:s, En bra starts eller Bauer Hockey Sveriges instagram och tagga den vän du tycker är din bästa Brynäskompis samt använda hashtagen #Brynäskompisen. Motivera din nominering med en text som beskriver varför personen i fråga symboliserar en bra Brynäskompis.

En jury från Brynäs IF och Bauer kommer sedan att utse en ensam vinnare som kammar hem ett paket med klubba, Brynäströja med tryck, ryggsäck, hoodie, keps, mössa och fyra biljetter till valfri match under grundserien för ett totalt värde över 4 000 kronor!

Spelar du exempelvis i ett ungdomslag i någon av klubbarna i HockeyGästrikland kan du tagga och nominera din bästa lagkompis som då har chansen att vinna paketet.

Tävlingen pågår från och med nu hela vägen fram till sista perioden under hemmamatchen mot Örebro den 19 december. Den vinnande motiveringen presenteras sedan på isen under den andra periodpausen i matchen.

Vinnaren kontaktas via direktmeddelande på instagram. Paketet kommer sedan finnas att hämtas ut på Brynäs IF:s kansli under den match där du/ni använder biljetterna och besöker arenan. Information om matchbiljetterna fås vid vinstdialogen på instagram.