• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt

Är du vår nästa Tiger?

18 oktober 2017 09:20
Brynäs

Under våra herrmatcher i Gavlerinken finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!


Under våra herrmatcher i Gavlerinken arena finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan inför och under matcher. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!

Som den äkta Brynäsare som Tigern är så ger den alltid 100 %. Inte vem som helst kan axla denna roll! I tjockt vadderad dräkt och med ett ytterst litet synfält ska Tigern:

• Kunna läsa av alla möjliga situationer och möten med olika människor. Särskilt viktigt i mötet med barn. Tigern måste ha förmågan att känna av i vilket sinnestillstånd barnet är. Att veta när man ska ta ett steg fram eller tillbaka vid ett möte med ett barn.

• Trivas med att vara i centrum.

• Trivas i stora folkmassor.

• Trivas med att ta för sig inför stor publik (4000-8000 personer) • Vara atletisk, då det är ett fysiskt krävande arbete för både kondition och styrka.

• Ha hög kompetens gällande skridskoåkning. Tigern ska på egen hand äntra isen på skridskor innan match för att showa, spexa samt få igång publiken.

• Vara driven och komma med idéer om hur vi hela tiden kan utveckla Brynästigern och dess förmåga i alla sammanhang.

DU blir en i ett team av tigrar som oftast uppträder under kvällar och helger. Den vanligaste aktiviteten är i samband med Herrlagets hemmamatcher.

Ett matchpass veckodag är från ca 17.30 - 21.30 Ett matchpass helgdag är från ca 13.45 – 17.45 alt 16.30 – 20.30 Övriga aktiviteter kan vara att besöka partners till Brynäs IF när dessa har ”öppet hus” eller i samband med En bra starts aktiviteter med barn.

Tjänsten är arvoderad per tillfälle. Vid frågor gällande rollen så kontakta [email protected]

Ansökan skickas snarast till [email protected]