• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan

Är du vår nästa Tiger?

18 oktober 2017 09:20
Brynäs

Under våra herrmatcher i Gavlerinken finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!


Under våra herrmatcher i Gavlerinken arena finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan inför och under matcher. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!

Som den äkta Brynäsare som Tigern är så ger den alltid 100 %. Inte vem som helst kan axla denna roll! I tjockt vadderad dräkt och med ett ytterst litet synfält ska Tigern:

• Kunna läsa av alla möjliga situationer och möten med olika människor. Särskilt viktigt i mötet med barn. Tigern måste ha förmågan att känna av i vilket sinnestillstånd barnet är. Att veta när man ska ta ett steg fram eller tillbaka vid ett möte med ett barn.

• Trivas med att vara i centrum.

• Trivas i stora folkmassor.

• Trivas med att ta för sig inför stor publik (4000-8000 personer) • Vara atletisk, då det är ett fysiskt krävande arbete för både kondition och styrka.

• Ha hög kompetens gällande skridskoåkning. Tigern ska på egen hand äntra isen på skridskor innan match för att showa, spexa samt få igång publiken.

• Vara driven och komma med idéer om hur vi hela tiden kan utveckla Brynästigern och dess förmåga i alla sammanhang.

DU blir en i ett team av tigrar som oftast uppträder under kvällar och helger. Den vanligaste aktiviteten är i samband med Herrlagets hemmamatcher.

Ett matchpass veckodag är från ca 17.30 - 21.30 Ett matchpass helgdag är från ca 13.45 – 17.45 alt 16.30 – 20.30 Övriga aktiviteter kan vara att besöka partners till Brynäs IF när dessa har ”öppet hus” eller i samband med En bra starts aktiviteter med barn.

Tjänsten är arvoderad per tillfälle. Vid frågor gällande rollen så kontakta [email protected]

Ansökan skickas snarast till [email protected]