• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Är du vår nästa Tiger?

18 oktober 2017 09:20
Brynäs

Under våra herrmatcher i Gavlerinken finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!


Under våra herrmatcher i Gavlerinken arena finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan inför och under matcher. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!

Som den äkta Brynäsare som Tigern är så ger den alltid 100 %. Inte vem som helst kan axla denna roll! I tjockt vadderad dräkt och med ett ytterst litet synfält ska Tigern:

• Kunna läsa av alla möjliga situationer och möten med olika människor. Särskilt viktigt i mötet med barn. Tigern måste ha förmågan att känna av i vilket sinnestillstånd barnet är. Att veta när man ska ta ett steg fram eller tillbaka vid ett möte med ett barn.

• Trivas med att vara i centrum.

• Trivas i stora folkmassor.

• Trivas med att ta för sig inför stor publik (4000-8000 personer) • Vara atletisk, då det är ett fysiskt krävande arbete för både kondition och styrka.

• Ha hög kompetens gällande skridskoåkning. Tigern ska på egen hand äntra isen på skridskor innan match för att showa, spexa samt få igång publiken.

• Vara driven och komma med idéer om hur vi hela tiden kan utveckla Brynästigern och dess förmåga i alla sammanhang.

DU blir en i ett team av tigrar som oftast uppträder under kvällar och helger. Den vanligaste aktiviteten är i samband med Herrlagets hemmamatcher.

Ett matchpass veckodag är från ca 17.30 - 21.30 Ett matchpass helgdag är från ca 13.45 – 17.45 alt 16.30 – 20.30 Övriga aktiviteter kan vara att besöka partners till Brynäs IF när dessa har ”öppet hus” eller i samband med En bra starts aktiviteter med barn.

Tjänsten är arvoderad per tillfälle. Vid frågor gällande rollen så kontakta [email protected]

Ansökan skickas snarast till [email protected]