• Huvudsponsorer

Är du vår nästa Tiger?

18 oktober 2017 09:20
Brynäs

Under våra herrmatcher i Gavlerinken finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!


Under våra herrmatcher i Gavlerinken arena finns det en filur som alltid sticker ut. En filur som har till uppgift att få alla att känna sig välkomna, sprida glädje och få upp energinivån i arenan inför och under matcher. Vår kära Tiger. Nu behöver vi fylla vårt revir med nya Tigrar!

Som den äkta Brynäsare som Tigern är så ger den alltid 100 %. Inte vem som helst kan axla denna roll! I tjockt vadderad dräkt och med ett ytterst litet synfält ska Tigern:

• Kunna läsa av alla möjliga situationer och möten med olika människor. Särskilt viktigt i mötet med barn. Tigern måste ha förmågan att känna av i vilket sinnestillstånd barnet är. Att veta när man ska ta ett steg fram eller tillbaka vid ett möte med ett barn.

• Trivas med att vara i centrum.

• Trivas i stora folkmassor.

• Trivas med att ta för sig inför stor publik (4000-8000 personer) • Vara atletisk, då det är ett fysiskt krävande arbete för både kondition och styrka.

• Ha hög kompetens gällande skridskoåkning. Tigern ska på egen hand äntra isen på skridskor innan match för att showa, spexa samt få igång publiken.

• Vara driven och komma med idéer om hur vi hela tiden kan utveckla Brynästigern och dess förmåga i alla sammanhang.

DU blir en i ett team av tigrar som oftast uppträder under kvällar och helger. Den vanligaste aktiviteten är i samband med Herrlagets hemmamatcher.

Ett matchpass veckodag är från ca 17.30 - 21.30 Ett matchpass helgdag är från ca 13.45 – 17.45 alt 16.30 – 20.30 Övriga aktiviteter kan vara att besöka partners till Brynäs IF när dessa har ”öppet hus” eller i samband med En bra starts aktiviteter med barn.

Tjänsten är arvoderad per tillfälle. Vid frågor gällande rollen så kontakta [email protected]

Ansökan skickas snarast till [email protected]