• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec

Lagkaptenen först ut med förlängning

22 november 2016 19:07
Herr

Nu är det klart att Brynäs IF:s lagkapten Jacob Blomqvist stannar i Brynäs IF.


På tisdagen gjorde sportchef Stefan Bengtzén klart med Jacob Blomqvist om en förlängning på tre år.

– Jacob Blomqvist är en mycket viktig kugge i vårt lag och för Brynäs IF på många sätt, så jag är självklart mycket nöjd att vi kommit överens om en förlängning, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Det känns verkligen riktigt skönt att ha honom med i "båten framöver"

Jacob Blomqvist med moderklubb GGIK är hockeyfostrad i Brynäs IF där han gick hockeygymnasiet och spelade med juniorlagen fram till och med säsongen 05/06. Efter det fortsatte hans karriär i Kiruna IF, IFK Kumla och Valbo HC innan han säsongen 09/10 fortsatte till BIK Karlskoga. Säsongen 10/11 blev det spel i Modo där han stannade en säsong innan han säsongen 11/12 kom till Leksands IF. Det blev tre säsonger i Leksand innan Jacob kom tillbaka hem till Brynäs IF igen till säsongen 2014/2015. Nu är han lagkapten i Brynäs IF och klar för ytterligare tre säsonger i klubben.

– Jag är mycket stolt för att få representera Brynäs IF i minst tre år till, säger Jacob Blomqvist. Under alla mina säsonger i andra klubbar så var mitt mål att komma tillbaka till Brynäs IF. Nu när jag har kommit tillbaka är mitt mål att få lyfta SM-bucklan tillsammans med laget.

– Jag tycker också att vi har något intressant på gång, fortsätter Blomqvist. Vi har byggt upp något nu under några år, och det känns som att vi börjar få ihop allt. Jag är väldigt glad att få vara en del av den resan.

Jacob Blomqvist är en högerfattad forward med bra offensiva egenskaper. Han är en spelare som arbetar hårt, och som alltid ger allt för märket på bröstet. Han är en duktig skridskoåkare som spelar med hög fart och energi, och mycket vilja för laget.

– Jacke är en energispelare som bidrar både offensivt och defensivt på ett uppoffrande sätt, säger Stefan Bengtzén. Det har också ett mycket starkt signalvärde för andra spelare i laget.