Hylla Simon Bertilsson på annandagen
Publicerad: 2021-12-17
SHL
Simon Bertilsson har gjort 500 matcher i Brynäströjan. Det uppmärksammar vi inför nedsläpp mot Malmö på annandagen. Kom och bli en del av hyllningen du också.

På annandagen hyllar vi en sann brynäsare i Monitor ERP Arena samtidigt som vi tillsammans med tusentals andra förlänger julfestligheterna i Gävle.

Inför nedsläpp mot Malmö så kommer vi att uppmärksamma backen Simon Bertilsson för hans 500 matcher i Brynäströjan. "Berra", som är född och uppvuxen i värmländska Karlskoga, kom till Brynäs IF för att gå hockeygymnasium och sånär som på en ettårig sejour i ryska toppligan KHL har han varit Brynäs trogen hela seniorkarriären.

På 30-åringens meritlista finns bland annat en drös landskamper där han bland annat representerat Sverige i OS och så klart även SM-guldet 2012.

Visa din uppskattning för Berra du också - vi ses i arenan på annandagen!

En intervju med Simon kommer att publiceras i nästa vecka.

Nedan kan du läsa mer om de olika erbjudanden du kan ta del av till matchen. Du kan även klicka här för att komma direkt till biljettsidan.

Familjepaketet

Överraska familjen och ta med dem på hockey och upplev Brynäs IF på plats i Monitor ERP Arena! Kanske är ni hockeytokiga hela högen eller så är detta en chans att hitta ett helt nytt intresse tillsammans.

Kurrar det i magen kan ni ta del av vår smarriga tacobuffé i entréhallens Bistro och om det är mycket spring i benen kan ni innan matchen testa på hockey i ”Lilla Gavlerinken”. Chansen är dessutom stor att ni springer på vår maskot Tigern, som så klart alltid ställer upp på en bild!

Vårt familjepaket är prisvärt och gör det möjligt att ta med både den lilla som stora familjen på hockey i Monitor ERP Arena. Välj mellan 1-2 vuxna och 1-4 barn (gäller barn 0-17 år).

Familjepaketet hittar du genom att klicka här!

Gå 2 betala för 1

Upplev Brynäs IF till halva priset! Ta med en vän, familjemedlem eller någon annan som du vill dela hockeyns magi med på annandagen. Erbjudandet gäller på ståplats och sittplats, du bestämmer själv vad som passar er bäst.

Ta del av erbjudandet genom att klicka här!

Välkommen till i Monitor ERP Arena!

Brynäs IF