Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Idag 18 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr

Brynäs IF startar hockeycamper - ledda av tjeckiska landslagsforwarden

25 juni 2020 11:00
Brynäs

Här är nyheten till dig som hockeyspelande ungdom eller förälder. Från och med augusti 2020 kan du utvecklas i BIF Youth Academy, ledd av Katerina Mrazova och Erika Grahm.

— Jag ser verkligen fram emot det här, säger tjeckiska landslagsforwarden Mrazova.


Klicka här för att anmäla dig till BIF Academy!

Brynäs IF startar ett program med hockeycamper, kallat BIF Youth Academy.

Camperna kommer att arrangeras löpande över kommande säsong och arrangeras i Brynäs IF Ungdoms regi. Camperna riktar sig till både tjejer och killar som brinner för ishockey och vill utvecklas med individuell träning.

Barn och spelare från alla klubbar är varmt välkomna att anmäla sig.

Det kommer att vara små grupper med tio till tolv spelare vid varje deltagartillfälle. Det gör vi för att säkerställa att varje ungdom blir sedd av ledarna och får kvalitet i sin träning.

Det betyder också att vi vidtar nödvändiga åtgärder utifrån rådande covid-19-pandemi.

De två första camperna arrangeras i augusti. Den första är för killar födda 2006-2009 och hålls den 5-7 augusti. Den andra är för tjejer födda 2004-2009 samt killar födda 2006-2009 och hålls den 16-18 augusti.

Anmälan sker till [email protected] Föreningen kommer löpande informera via digitala kanaler och ungdomslagens ledare när det är dags för nästa anmälnings- och deltagartillfälle.

Samtliga camper kommer att ledas av föreningens landslagsduo och offensiva stjärnspelare Katerina Mrazova och Erika Grahm.

Katerina Mrazova rankas som en av världens mest tekniska spelare och är oerhört sevärd med sin klubbteknik. Den vill hon nu föra vidare och lära ut.

— Jag har alltid älskat att träna extra och jobba på min teknik. Tekniken är en viktig del av mitt spel och jag ser fram emot att lära ut de nycklar som ligger bakom det, säger forwarden.

Erika Grahm har över 200 A-landskamper för Sverige och har spelat både OS och VM.

— Spelarutveckling för ungdomar och juniorer är en fråga jag brinner oerhört mycket för. Vi har haft en stor efterfrågan på den här typen av camper och det känns väldigt roligt att kunna bygga vår med "Katka" som i mina ögon är en av de mest tekniska spelarna som spelar i en europeisk liga oavsett kön.

Henrik Glaas är ungdomsansvarig i Brynäs IF:

— Det är väldigt roligt att vi hittat en modell för att kunna erbjuda den här typen av träning till alla våra drivna ungdomar. Mrazova och Grahms enorma erfarenhet av en mängd landskamper och internationellt spel tillsammans med deras ledaregenskaper och personligheter gör att ungdomarna både kommer få kvalitet i sin träning och en inspirerande och rolig miljö att vara i.

Fakta om BIF Youth Academy

DATUM - FÖRSTA TILLFÄLLET

5-7 augusti

Pojkar | Två grupper födda 2006-2009

16-18 augusti

Flickor | En grupp födda 2004-2009

Pojkar | En grupp födda 2006-2009

Detta kommer sedan följas av fler camper. Dessa datum förmedlas av Brynäs IF samt ledarna för ungdomslagen.

INNEHÅLL PER DAG

Kl. 9:00-14:00

2 ispass

1 fyspass

Lunch

PRIS

1 750 SEK

Betalning sker via swish

ANMÄLAN Görs via [email protected] eller genom att klicka här. Vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Spelare i Brynäs IF Ungdom kommer att ha förtur - men spelare från hela regionen är varmt välkomna att anmäla sig.

PLATS

Monitor ERP Arena B-hall

Highlightklipp med Katerina Mrazova