• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec

Linus Ölund får kontrakt med A-laget

1 december 2015 13:47

Linus Ölund får nu ett A-lagskontrakt för resten av den här säsongen och i ytterligare två år.


Ytterligare en av Brynäs IF:s unga, talangfulla spelare får nu kontrakt med A-laget. Det är forwarden Linus Ölund som kontrakterats för resten av den här säsongen och för ytterligare två år.

– Det är fantastiskt kul, säger Tomas Thelin, utvecklingsansvarig i Brynäs IF. Det är därför vi har vår verksamhet, för att få upp juniorer i A-laget. Vi har också en sportchef som vågar skriva kontrakt med våra begåvningar. Jag blir verkligen glad varje gång en av våra juniorer får ett A-lagskontrakt. Det blir ytterligare ett kvitto på att vår juniorverksamhet håller hög kvalitet.

Linus Ölund är född 1997 och kom till Brynäs från IK Huge för spel i det regionala laget Brynäs U16. Efter det kom han in på Brynäs ishockeygymnasium och har spelat i juniorlagen Brynäs J18 och Brynäs J20. Redan förra säsongen fick han testa på att spela några matcher i SHL, och den här säsongen har han redan gjort 15 matcher med A-laget. Linus har också vid ett flertal tillfällen varit uttagen i landslaget på juniornivå.

– Linus är en väldigt bra tvåvägsspelare där han behärskar både box play och power play föredömligt, säger Tomas Thelin. Han är begåvad med ett väldigt bra spelsinne och har stor spelförståelse. Han är en producerande spelare med bra teknik och med en stark karaktär som gör honom till en mycket bra ledare. Han är träningsvillig och väldigt noggrann i allt han gör. Han är verkligen ett föredöme inom sin idrott.