"Laget visar bra moral"
Publicerad: 2017-02-15
Herr
Självklart vill vi höra vad #40 Jesper Jensen har att säga efter gårdagens målkalas mot Djurgården

Hej Jesper! Tidigare under säsongen gjorde du fyra poäng mot Djurgården och nu gjorde du fem igår, har du hittat din favorit motståndare?

-Haha, nä de vet jag inte men det är alltid kul att göra poäng. Sedan är det såklart ännu roligare när vi vinner matchen. Vi lyckas komma tillbaka fyra-fem gånger i matchen där hela laget visar bra moral, där har vi något bra att bygga vidare på.

Fem poäng i en match är inte helt vanligt i ishockey, har du gjort det någon gång tidigare i karriären?

-Jag kommer faktiskt inte ihåg om det hände vid något tillfälle under juniortiden men jag tror faktiskt inte det, de här var nog första gången. Ibland har man turen på sin sida när puckarna studsar åt rätt håll.

Djurgårdens tränare Robert Ohlsson lyfte fram att de hade problem att få stopp på dig och din kedja, att det fällde avgörandet för matchen. Vad har du att säga om dina kedjekamrater Clark och Lindblom?

-Det är alltid kul när folk tycker de man gör på isen är bra. Vår kedja har funkat bra större delen av säsongen, Oskar och Kevin ligger ju i delad skytteligaledning. Båda två är väldigt skickliga spelare som är lätta att spela med. Oftast handlar de bara om att få fram pucken till dem så händer det bra grejor.

Ny match imorgon mot Leksand, kan vi vänta oss fler poäng från din klubba?

-Haha, vi får väl se, med lite tur kanske det bli någon poäng. Det viktigaste är dock att laget gör en bra insats och att vi vinner matchen, vi hoppas på mycket folk på läktaren.

Till sist, vill du hälsa något till alla Brynäsfans?

-Det är viktiga matcher som återstår. Fortsätt stötta oss som ni gjort hittills så ska vi göra allt vi kan för att ge mycket tillbaka. Vi ses i Gavlerinken imorgon!

Vi närmar oss utsålt till morgondagens match, säkra din biljett här>>>

Skribent Johan Larsson