• Huvudsponsorer

Grundseriens sista match i Gavlerinken - kommer du?

8 mars 2019 13:15
Herr

På lördag är det dags för sista SHL-matchen i grundserien på hemmaplan! Brynäs IF gästas av Rögle, nedsläpp 18.00. Vi har nu passerat 5000 sålda biljetter.


Ladda upp inför matchen i Gavlerinken

Som vanligt startar vår live-studio 1 timme innan nedsläpp. Henrik Harysson leder studion som på torsdag gästas av vår klubbdirektör och hockeyexpert Andreas Dackell.

Specialerbjudande

Till lördagens SHL-match kan du köpa sittplatsbiljetter för vuxna för bara 99 kronor på sektion K3 och J3. Sedan tidigare kostar barnbiljetter i Gavlerinken bara 49 kronor.

Köp dina biljetter här >>>

Skybar

Nu har vi bara en grundseriematch kvar under SHL-säsongen 18/19. Är du en av de som gillar att både se på hockey och umgås med vänner och bekanta samtidigt? Då rekommenderar vi varmt ett besök i Skybar.

Under matchen spelar Trubadurerna och för att sätta extra krydda på avslutningskvällen har vi bokat Gävleprofilerna Extra allt som spelar efter matchen och ser till att vi har en kalasinramning under hela kvällen.

Vi öppnar 2 timmar före nedsläpp för dig med Skybarbiljett (övriga 1,5 timme före nedsläpp) och stänger vid 23.30.

Åt och drick gott samtidigt som du är med och hejar fram Brynäs till tre poäng. Vi ses i Skybar!

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!