• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Brynäs IF lånar in från Almtuna

24 november 2014 10:57

Idag blev det klart att Brynäs IF lånar in centern Emil Lundberg från Almtuna. Detta på grund av det skadeläge som drabbat laget.


Det var i lördagens match mot Färjestad BK som Brynäs IF återigen drabbades av en skada. Forwarden Sebastian Enterfeldt fick en tackling som tog så illa att han fick en fraktur på underarmen. En skada som innebär att ännu en nyckelspelare i laget blir borta en längre tid. Sedan tidigare är även Jesper Ollas och Jörgen Sundqvist långtidsskadade.

– Vi letar fortfarande förstärkningar i de positioner som vi sagt tidigare, säger Brynäs IF:s sportchef Stefan Bengtzén. Men efter den olyckliga skadan på Sebastian i lördags är vi i akut behov av att stärka upp laget.

Emil Lundberg kommer närmast från spel i Almtuna. Han har tidigare spelat 293 matcher i SHL med Luleå och svarat för 50 poäng. Han har även spelat med KHL, den slovakiska och schweiziska ligan samt gjort två säsonger i den finska ligan.

– Att vi kan låna in Emil Lundberg från Almtuna med så kort varsel är en väldigt bra lösning för oss. Emil är en erfaren spelare på den här nivån, han är skridskostark och är en duktig tekare. Han är en riktig lagspelare som kommer att passa in, säger Stefan Bengtzén.

Emil Lundberg lånas in av Brynäs i sex veckor och finns med i laget från och med idag.