• Huvudsponsorer

Sista Snacket

11 januari 2018 13:00
Herr

"Det var ett tag sedan vi inte fick med oss poäng. Vi är svåra att slå"


Brynäs flyger reguljärt från Arlanda under dagen och är på plats i Lindab Arena i Ängelholm på eftermiddagen. Ett hemmastarkt Rögle väntar.

Så här sade ett par spelare och tränare Tommy Sjödin inför matchen. Dessutom det bekräftade laget.

-Rögle har tre raka hemma och de har bra tryck på publiken så de kommer att göra det svårt för oss. Men vi kommer med bra form och kan igen spela med i stort sett samma lag som vi brukar. Det är en styrka. Man lär sig liksom varandra. Nu blir det framåt bara Johan Alcén som saknas och där går Jesper Boqvist in, säger Linus Ölund.

-De har jäkligt skickliga spelare. Det blir en tuff och rolig match. De har också ett bra självförtroende nu. Det blir att spela enkelt och smart som vanligt, kommenterar Lucas Carlsson.

Lucas Carlsson har fått fin utdelning i matcherna på sistone. Ikväll mot Rögle får han gärna måla igen.

-En viktig match. Som alla matcher. Rögle är vassa och spetsiga framåt så det gäller att vi är på tårna och jobbar hårt. De har förbättrat sitt spel avsevärt. Speciellt när det gäller det defensiva spelet. Sedan är det lite tjatigt från mig men det är noggrannhet som gäller. Spelar vi som vi ska så brukar det bli bra, säger Tommy Sjödin.

-Vi har haft en riktigt bra träningsvecka och jobbat hårt. Det är skönt att se att killarna svarar på det man ger dem. Det var ett tag sedan vi inte fick med oss poäng nu. Vi är svåra att slå.

Det bekräftade laget ser ut så här:

Målvakter David Rautio och Linus Fernström

Backpar Simon Bertilsson/Henrik Larsson - Elias Fälth/Lukas Kilström - Lucas Carlsson/Jörgen Sundqvist samt sjunde back Marcus Ersson

Första kedjan Drew Miller/Jesper Jensen/Kevin Clark

Andra kedjan Aaron Palushaj/Linus Ölund/Juuso Ikonen

Tredje kedjan Jesper Boqvist/Jacob Blomqvist/Daniel Mannberg

Fjärde kedjan Samuel Asklöf/Jonathan Granström/Christopher Liljewall

-Vi åker inte med någon extra forward den här gången. Marcus Westfält och Alexander Bjurström kommer att spela med J20 i helgen och reser norrut, berättar Sjödin.

Nästa match spelar Brynäs hemma i Gavlerinken. Matchen startar klockan 15.15 på lördag. Då gästar Frölunda och det är redan många biljetter sålda.

Här finns det fortfarande några kvar:

Klicka här för att köpa biljett >>>