• Huvudsponsorer

Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Idag 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec

MAXI ICA Stormarknad förlänger sitt Dam+ partnerskap

26 juni 2018 09:00
Dam

"Via vårt engagemang som Brynäs Dam+ partner och sponsor är vi här med och kan stödja flick- och damverksamheten vilket kan bidra till möjligheten att rikta insatser för att utveckla intresset och skapa möjligheter för fler flickor att börja med ishockey."


Brynäs IF satsar tillsammans med partners på att utveckla flick- och damverksamheten. Genom partnerskapet Dam+ har företag möjlighet att gå in och specifikt stötta verksamheten kring damlaget. Idag kan Brynäs IF presentera MAXI ICA Stormarknad som förlänger sitt Dam+ partnerskap.

-För oss på MAXI ICA Stormarknad har det alltid varit viktigt att stödja ishockeyföreningen Brynäs IF utifrån det arbete som bedrivs i projektet En bra start, ett projekt som tillsammans med UNICEF arbetar för att alla barn och unga ska få en bra start i livet. Via vårt engagemang som Brynäs Dam+ partner och sponsor är vi här med och kan stödja flick- och damhockeyverksamheten vilket kan bidra till möjligheten att rikta insatser för att utveckla intresset och skapa möjligheter för fler flickor att börja med ishockey. En sport som växer och vidgar sig och fler spelare, ledare, tränare och funktionärer behövs, säger Johan Karlsson MAXI ICA Stormarknad.

Brynäs IF skapade produkten Dam+ partner för att i samverkan med partners göra en långsiktig och hållbar satsning på att utveckla föreningens SDHL-verksamhet och för att möjliggöra Brynäs satsning på flickhockey i regionen.

Vill ditt företag vara med och vidareutveckla Brynäs damsatsning och flickverksamhet? Ta kontakt med marknadsavdelningen här >>>