• Huvudsponsorer

MAXI ICA Stormarknad förlänger sitt Dam+ partnerskap

26 juni 2018 09:00
Dam

"Via vårt engagemang som Brynäs Dam+ partner och sponsor är vi här med och kan stödja flick- och damverksamheten vilket kan bidra till möjligheten att rikta insatser för att utveckla intresset och skapa möjligheter för fler flickor att börja med ishockey."


Brynäs IF satsar tillsammans med partners på att utveckla flick- och damverksamheten. Genom partnerskapet Dam+ har företag möjlighet att gå in och specifikt stötta verksamheten kring damlaget. Idag kan Brynäs IF presentera MAXI ICA Stormarknad som förlänger sitt Dam+ partnerskap.

-För oss på MAXI ICA Stormarknad har det alltid varit viktigt att stödja ishockeyföreningen Brynäs IF utifrån det arbete som bedrivs i projektet En bra start, ett projekt som tillsammans med UNICEF arbetar för att alla barn och unga ska få en bra start i livet. Via vårt engagemang som Brynäs Dam+ partner och sponsor är vi här med och kan stödja flick- och damhockeyverksamheten vilket kan bidra till möjligheten att rikta insatser för att utveckla intresset och skapa möjligheter för fler flickor att börja med ishockey. En sport som växer och vidgar sig och fler spelare, ledare, tränare och funktionärer behövs, säger Johan Karlsson MAXI ICA Stormarknad.

Brynäs IF skapade produkten Dam+ partner för att i samverkan med partners göra en långsiktig och hållbar satsning på att utveckla föreningens SDHL-verksamhet och för att möjliggöra Brynäs satsning på flickhockey i regionen.

Vill ditt företag vara med och vidareutveckla Brynäs damsatsning och flickverksamhet? Ta kontakt med marknadsavdelningen här >>>