• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Felix Sandström klar för A-laget

9 april 2015 14:34

På torsdagen blev det klart att målvakten Felix Sandström skrivit på för Brynäs A-lag inför nästa säsong. Kontraktet är på två år.


Lagbygget inför nästa säsong fortsätter, och nu har sportchef Stefan Bengtzén gjort klart med målvakten Felix Sandström inför säsongen 2015/2016. Felix och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt på två år.
– Felix är en ung och mycket lovande målvakt som säkert kommer att utmana Bernhard Starkbaum på ett starkt sätt nästa säsong, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF.

Felix Sandström började spela hockey i IK Huge i Gävle. Han kom till Brynäs IF som 16-åring och har sedan dess spelat i föreningen i samtliga juniorlag. Säsongen 2013/2014 var Felix med och spelade i U18-VM där Sverige slutade på en fjärde plats. Även i år finns han med i Sveriges trupp för att spela JVM i Schweiz 16-26 april.

– Det känns sjukt kul att få fortsätta min karriär i Brynäs. Det är roligt att Brynäs ser min potential och att de väljer att satsa vidare på mig, säger Felix Sandström. Jag ser fram emot en ny säsong och att ta ytterligare steg i min utveckling.

Brynäs IF väljer att låna ut målvakten Jonas Johansson till ett lag i Hockeyallsvenskan inför nästa säsong. Detta för att Jonas ska få stå ett bra antal matcher och på så sätt få den utvecklingen han just nu behöver.