• Huvudsponsorer

”Vi är otroligt stolta över detta samarbete”

7 december 2017 10:00
Dam

Ivar Ericsson Blomsterhandel på Söder är en gammal och anrik butik på Söder i Gävle och nu har blomsterhandeln inlett ett samarbete med Brynäs IF.


Ivar Ericsson Blomsterhandel på Söder är en gammal och anrik butik på Södra Kungsgatan 16 på Söder i Gävle och nu har blomsterhandeln inlett ett samarbete med Brynäs IF. Blomsterhandeln kommer att sälja en Brynäsbukett där 10 % av försäljningen går till Brynäs IF damer. Brynäsbuketten innebär att blommorna och tillhörande band till buketten är i Brynäs färger.

-Vi är otroligt stolta över detta samarbete med Brynäs IF. Det är klockrent att vi kan stödja Brynäs IF damlag då vi tycker att det är viktigt att stötta damerna och vi önskar såklart att fler skulle satsa på damlaget, säger Madeleine Wästlund, ägare och florist Ivar Ericsson Blomsterhandel.

Vill du överraska en vän? Eller ska du köpa en bukett till en kollega? Köp då Brynäsbuketten hos Ivar Ericsson Blomsterhandel som har blommor för alla tillfällen och kan kombinera din Brynäsbukett utefter dina önskemål. Blomsterhandeln har som motto att alltid vara flexibla och erbjuda bästa möjliga service.

-Vi är en proffsig butik där alla medarbete är serviceinriktade. Vi fixar det mesta, nej vi fixar faktiskt allt! Dessutom får vi ofta höra att vi är glada och pigga flickor, säger Wästlund.

Välkomna till Madeleine och flickorna på Söder.

Vill ditt företag bli samarbetspartner till Brynäs IF?

Ta kontakt med någon av Brynäs IF:s säljare >>>