Imponerande lagseger i Scandinavium
Publicerad: 2021-12-11
SHL
En magisk andra period lade grunden till tre poäng när vi slog Frölunda med 4-0 på bortaplan.

Det var en mållös första period som de 11 735 åskådarna fick bevittna i Scandinavium under eftermiddagen. Det saknades alltjämt inte målchanser där vi under flera perioder etablerade spel i offensiv zon.

I den andra perioden skulle sedan de första målet komma och detta när Linus Ölund halvvägs in i perioden sköt sitt sjunde mål för säsongen vilket betydde 0-1. Vi nöjde oss inte där för inom de kommande sex minuterna skulle både 0-2 och 0-3 komma när Gunler och Rödin blev målskyttar. Noterbart på vårt 0-3 mål var att det innebar Rödins mål nummer 100 i Brynäströjan.

Knappa sex minuter in i den tredje kunde sedan Danielsson utöka vår ledning och vi hade 0-4 på resultattavlan. Vi kontrollerade sedan matchbilden vilket gjorde att matchen även slutade 0-4 till oss.

Vi gratulerar Rödin till sina 100 mål i klubben, Veini till sin hållna nolla och tackar alla supportrar på läktaren för ert fantastiska stöd.

Frölunda - Brynäs 0-4 (0-0, 0-3, 0-1)

Första perioden: -

Andra perioden: 0-1 (29.17) Linus Ölund (Noel Gunler, Oskar Kvist). 0-2 (33.51) Noel Gunler (Tomi Sallinen, Oskar Kvist). 0-3 (34.58) Anton Rödin (Chay Genoway, Julius Bergman).

Tredje perioden: 0-4 (46.43) Nicklas Danielsson (Oula Palve).

Skott: 19-27

Publik: 11 735