• Huvudsponsorer

Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Slutspelstider - Härliga tider!

13 mars 2018 12:55
Brynäs IF

Andra åttondelsfinalen mot Luleå och första kvartsfinalen mot Luleå. Dubbelt Luleå i Gavlerinken i matcher som gäller mycket.


En riktigt härlig hockeydag i Gavlerinken kan vi se fram mot. Först klockan 14.00 ska Brynäs damlag ta sig an seriesegrarna Luleå i en första kvartsfinal. Åke Lilljebjörn har fått laget att spela allt bättre ju längre säsongen har gått. I den sista seriematchen besegrades Leksand med 4-1 på bortaplan. Men hur står man sig mot svåra Luleå?

-Ingen förväntar sig att vi ska vinna. Vi kan gå ut och göra vår match. Kan vi få ledningen och jobba hårt kan vi absolut skaka dem, säger Brynäs back Caroline Markström.

Den matchen liverapporterar vi ifrån här på hemsidan.

Sara Grahn blir en nyckelspelare. Med ett bra försvarsarbete och Sara i målet blir det inte alltför lätt för Luleå att få in puckar i Brynäsmålet.

Någon timme senare, med nedsläpp 19.00, avgörs den andra åttondelsfinalen mot Luleå för Brynäs SHL-lag. Efter gårdagens seger finns det chans att via två raka segrar ta en kvartsfinalplats mot Växjö.

Men någon lätt seger kommer det inte att bli. Luleå har kniven på strupen och vet vad som gäller. Förlust och säsongen är över. För Brynäs del ser det ljusare ut. Skulle gästerna ta hem segern kommer en ny chans till avancemang på fredag.

Kevin Clark svarade för 1-0 målet i matchen mot Luleå. Det vore skönt om han kom igång ordentligt med målskyttet. Lossnar det för Kevin är han en viktig pusselbit för att Brynäs ska gå långt i slutspelet.

Brynäs har idag en resdag och anländer till Gävle under eftermiddagen. Imorgon kör man ett lättare ispass på förmiddagen och laddar sedan för match.

Klicka här för att köpa biljett till SHL-matchen >>>