• Huvudsponsorer

Sista Snacket

13 januari 2018 11:10
Herr

Ett Frölunda i mycket bra form gästar idag. Högt tempo och en riktigt bra hockeymatch väntar i Gavlerinken.


Brynäs hade en frivillig värmning idag på morgonen och fyra-fem spelare var på is. Man har sedan en samling vid 13-tiden och laddar efter den för matchen som startar 15.15.

Eftersom det inte är riktigt klart ännu hur man formerar laget så finns det inget bekräftat lag att berätta om. Men vi får väl tro att det inte blir så särskilt stora förändring sett till senast.

-Högt tempo, ofta bra spel och mycket närkamper brukar det bli mot Frölunda. Roliga matcher att spela. Det gäller att vi gör en rejäl och bra prestation. Frölunda har bra form. Vi gjorde inte vår bästa insats nere i Rögle och vi är revanschsugna. Det var inte den nivå som vi ska ligga på. Samtidigt gjorde Rögle det svårt för oss, säger Janne Larsson.

Den heliga Brynäsmattan är framlagd i omklädningsrummet på matchdagar. Kliver man på den är bötesbeloppet 500 kronor.

-Frölunda är ett topplag som spelar fysiskt och har mycket puck. I semifinalspelet förra säsongen var det roliga matcher mot dem. Det blir det säker i dag också. Vi måste fokusera på vårt spel och vi vet hur bra vi är när det stämmer så det blir en bra match, säger Marcus Ersson.

-Vi ska studsa tillbaka till det spel vi hade för ett par matcher sedan. Vi är ju inte allt för nöjda med matchen senast. Vi måste vara bättre över hela banan. Det blir väldigt mycket folk idag och det är kul. För mig har det gått allt bättre och nu spelar jag med Berra och han hjälper till mycket. Det gäller att våga spela ut och inte tveka. Det är viktigt, säger Henrik Larsson.

Henrik Larsson har börjat hitta allt mer rätt med sitt backspel i SHL.

Matchen startar 15.15 och biljett finns via länken nedan. Kom i god tid det blir mycket folk denna eftermiddag.

Klicka här för att köpa biljett >>>