Juniorkollen: Tufft för J20 — men U16 hade lekstuga
Publicerad: 2019-10-15
Junior
Fyra matcher spelades för våra juniorlag veckan som var, fördelat på tre för J20 och en för U16. J18 var spellediga och går på igen på torsdag när man har derby borta mot Valbo. J20 kammade dessvärre noll i Dalarna, men U16 tog en övertygande seger när man gjorde 14 mål på 98 skott på lördagseftermiddagen.

J20:

Leksand och Mora stod för värdskapet för våra äldsta juniorer under den gångna helgen. Fredagen och lördagen tillbringade laget i Leksand och det blev dessvärre två förluster, 9–2 och 3–2, även om man varit riktigt nära poäng i lördagens match.

Man sökte sedan stor revansch på söndagen mot Mora, men även det blev tufft och efter en tung tredjeperiod kunde dalmasarna ta hem matchen med 7–3.

U16:

Veckans enda match var en bortamatch och det var nykomlingarna Guldsmedshytte SK som stod för motståndet i ett möte mellan lag i helt olika ändar av tabellen. U16, som endast hade tappat två poäng på de inledande matcherna, rivstartade också matchen och efter att fem olika spelare presenterat sig som målskyttar hade man en komfortabel ledning med just 5–0 efter den första perioden.

Laget lugnade sig sedan en aning när man gjorde tre mål i den andra perioden och man hade målet inställt inför tredje: 100 skott på mål. Det blev även otroligt nära att målet skulle uppfyllas, för hela 98 skott fick man iväg fördelat på 27 i första, 35 i andra och 36 i tredje perioden.

Just den tredje perioden blev också målrikast, då U16 satte sex mål, och det blev till slut 14–1 för serieledarna i Råsshallen.

Fullständiga matchrapporter finns på brynasjuniorer.blogg.se.