Publikfest i hemmaborgen väntar imorgon
Publicerad: 2018-11-16
Herr
Det är dags för SHL-match i Gavlerinken Arena igen! Brynäs IF gästas av Djurgården, nedsläpp 14.45.

Glädjebeskedet inför lördagens hemmamatch mot Djurgården - för första gången säsongen 18/19 kommer vi att passera 7 000 sålda biljetter. I skrivande stund är det över 7 200 sålda biljetter.

Hyllning Gunderson och Andersén

Sedan deras debuter i herrlaget säsongen 2007/2008 respektive 2011/2012 har Niclas Andersén och Ryan Gunderson dragit på sig Brynäströjan över 350 gånger i SHL/Slutspel och internationella turneringar, vi uppmärksammar detta innan nedsläpp.

Skybar

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Trubadurerna. Observera att det endast finns ett fåtal platser kvar i Skybar!

Köp Skybar-biljett här >>>

SDHL Brynäs IF - HV71

Direkt efter SHL-matchen spelas SDHL-matchen Brynäs IF - HV71 kl. 17.45 i Gavlerinken Arena. Stanna kvar och heja fram damerna till seger mot HV!

Logerna och bistron håller öppet under hela SDHL-matchen och dessutom kiosk 10 utanför Skybar. Skybar är öppen under matchen fram till kl. 21.00.

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg