• Huvudsponsorer

Sista Snacket

21 december 2017 12:54
Herr

Sista Snacket med bekräftat lag. Några ord från Anton Rödin. Samt kommentarer från spelare och tränare och video från morgonen i gymmet.


Brynäs tar sig an Växjö denna kväll med nedsläpp klockan 19.00. Så här gick snacket under förmiddagen.

-De första tio minuterna mot Skellefteå var vi inte riktigt vakna. Där måste vi vara bättre ikväll. Annars tycker jag att vi gjorde det bra mot Skellefteå. Det var en match i ett riktigt högt tempo. Visst var det lite hafsigt men det blev det från båda lagen. Efter första tio är vi lika bra som Skellefteå men tappar man ett par mål i inledningen på bortaplan är man illa ute. Det gäller att vara redo direkt. Man kan kalla det en hedersam förlust, men någonstans är det inte hedersamt när vi inte är med från start, säger Janne Larsson.

Brynäs kör lätt värmning i gymmet. Längst bort i bild pratar Drew Miller med Daniel Paille.

Det bekräftade laget ser ut så här:

Första kedjan: Drew Miller/Jepser Jensen/Kevin Clark

Andra kedjan: Juuso Ikonen/Linus Ölund/Aaron Palushaj

Tredje kedjan: Johan Alcén/Jacob Blomqvist/Daniel Mannberg

Fjärde kedjan: Samuel Asklöf/Jonathan Granström/Marcus Westfält

Trettonde forward Christopher Liljewall

Backpar: Simon Bertilsson/Ryan Gunderson - Elias Fälth/Lukas Kilström - Marcus Ersson/Lucas Carlsson

Sjunde back Henrik Larsson

Målvakter David Rautio och Linus Fernström

-Som vanligt gäller det att vara med direkt från början. De vill spela mycket med puck, lugna ner tempot och styra och vi vill väl göra tvärtom och driva upp tempot och få matchen dit vi vill. Det blir lite ställningskrig. De har skickliga spelare. Vi ska inte ta några utvisningar och inte heller visa deras bra spelare så mycket respekt. Vi blev lite passisva senast, säger Johan Alcén.

-Jag följer normalt Brynäs matcher så gott jag kan och nu ser jag förstås alla. Laget har spelat bra på slutet och jag tror att man har en bra chans även i kväll. Det finns mycket kunnande bland spelarna och får man ut det tar man Växjö. Men det gäller att göra en topprestation för Växjö är bra, säger Anton Rödin som även idag gästade Brynäs omklädningsrum.

Två ändringar i laget blir det som synes ovan. Marcus Ersson tar plats bredvid Lucas Carlsson och därmed är Henrik Larsson sjunde back. Christopher Liljewall kommer åter efter skada och börjar som trettonde forward vilket gör att Alexander Bjurström stannar hemma.

Nästa match spelas i Gavlerinken på annandagen klockan 18.00. Biljetter till den matchen finns via denna länk:

Klicka här för att köpa biljett >>>