Tack för säsongen
Publicerad: 2018-03-27
Brynäs
Vi vill rikta ett stort tack till alla Brynässupportrar, medlemmar och partners som följt Brynäs IF under säsongen 2017/2018.

Vi vill rikta ett stort tack till alla Brynässupportrar, medlemmar och partners som följt Brynäs IF under säsongen 2017/2018.

Till er som funnits på plats i arenorna runt om i Sverige och som i med- och motgång funnits vid vår sida här hemma i Gavlerinken. Till er som med stolthet bär Brynäsmärket i era hjärtan. Tack för ett fantastiskt stöd och engagemang!

Stort tack till all personal och alla ideella krafter som varje dag och varje match arbetar för Brynäs IF.

Ett stort tack riktas speciellt till alla Brynäsare som i vått och torrt gett sitt stöd till lagen från hemmastå i Gavlerinken Arena. Vilka fantastiska TIFO det bjöds på!

"Vi vill tacka för allt stöd både på och utanför isen, samtidigt vill vi säga att vi inte på nåt sätt är nöjda med säsongen. Så nu ska vi ladda batterierna och komma tillbaka väl förberedda för säsongen 18/19" Tommy Sjödin Huvudtränare Brynäs IF herrlag

"Tack alla partners, alla ideella och personal som hjälpt oss under säsongen. Vi kommer göra allt vi kan för att göra ett bättre resultat, nu blickar vi med spänning fram mot den kommande säsongen. Åke Lilljebjörn, Huvudtränare Brynäs IF damlag

{!A}

{!B}

{!D}

{!C}

Fortsätt följa Brynäs IF arbete inför kommande säsong här på brynas.se och i våra sociala kanaler.

Kommunikationschef Elin Lith