Ståplats Supporterkort
Publicerad: 2018-04-19
Seriekort
Vill du ha adrenalin, hög puls och stark gemenskap? -Då är ståplats den rätta sektionen för dig! Läs mer här

Ståplats på sektion hemmastå

Vill du ha adrenalin, hög puls och stark gemenskap?

-Då är ståplats den rätta sektionen för dig!

Med ett Seriekort på ståplats bidrar du även med energi till laget som den sjätte utespelaren. Köp ditt Supporterkort och njut av en ny säsong med spännande hemmamatcher i Gavlerinken. Som medlem i Brynäs IF eller någon av våra tre supporterklubbar, kan du köpa Supporterkortet för endast 1350 kr.

Kortet ger dig ståplats för 26 matcher i SHL-grundserien och ger dig även möjlighet att se slutspelet som faktureras i efterhand. I Supporterkortet ingår dessutom alla 18 grundseriematcher i SDHL. Medlemskap i Brynäs IF går bra att lösa på www.brynas.se vid tecknande av Supporterkort och gäller per kalenderår.

Klicka här för medlemskap >>>

Supporterkortet är laddat med både grundserie och slutspel. Vill du inte ha din plats kvar efter grundserien måste du själv aktivt tacka nej när du köper ditt Supporterkort. Väljer du att ha kvar ditt Supporterkort skickar vi en faktura för antal spelade matcher i slutspelet när Brynäs IF spelat klart för säsongen. För dessa matcher betalar du 99kr/st som är samma pris som lösbiljetterna i grundserien (ordinarie biljettpris höjs i slutspelet för övriga). Kortet är inte personligt och går därmed bra att låna ut de matcher du själv inte kan gå.

{!A}

Kommunikationschef Elin Lith