• Huvudsponsorer

Framtidslöftet hemma igen

8 augusti 2017 16:47
Herr

"Det var jävligt kul"


Jesper Boqvists utflykt till USA och Kanada är över för den här gången och efter en lång flygresa hem igår var han först ut på isen när A-laget tränade på tisdagsförmiddagen.

Jesper Boqvist hjälper till att, tillsammans med Henrik Larsson, värma upp David Rautio inför tisdagens ispass. Efter träningen var han kvar och samlade upp puckarna.

-Jag har haft det bra. Det var jävligt kul. Jag var i Detroit med landslaget och sedan till New Jersey, Toronto och några dagar i Minneapolis. Det var min agent och New Jersey som fixade det, berättar Jesper.

I Minneapolis fick han spela med några NHL-stjärnor.

-Det är NHL-stjärnor som kommer därifrån som kör en camp där och varje onsdag har de en liga liksom och där fick jag vara med och spela. Det var häftigt. Idag kändes bra att köra ett pass med Melin. Perfekt med lite tuffa övningar. Men jag har lite jet lag. Vaknade halvfyra imorse och har varit vaken sedan dess. Nu ska jag försöka vara vaken så länge jag kan innan jag sover igen.

Jesper Boqvist och Jesper Jensen i svart i spel två mot två.

Många fans andades ut när beskedet kom att han tänkte stanna kvar i Brynäs. Rykten hade placerat honom i andra lag. Färjestad var det som nämndes mest.

-Det var aldrig riktigt aktuellt. Jag är i Brynäs och där ska jag vara, säger han.

Han är klar över att fansen förväntar sig mycket av honom denna säsong men det är inget som stör.

-Nej, jag lägger höga förväntningar på mig själv också. Så det är helt okej.