• Huvudsponsorer

Sista Snacket

24 oktober 2017 07:50
Herr

"Vi måste vara noga med detaljer och hålla oss till vårt tänkta spel"


Det blir några förändringar i det lag som Tommy och Janne ställer på isen i kvällens bortamatch mot Frölunda. Trots att linan med Daniel Paille, Linus Ölund och Juuso Ikonen varit riktigt bra de senaste matcherna väljer man att skifta platser för Ikonen och Aaron Palushaj.

Aaron som spelat med Mikael Johansson och Kevin Clark i den första kedjan tar nu plats i den andra tillsammans med Linus Ölund och Daniel Paille.

Kevin Clark med målljubel i den första semifinalen mot Frölunda den förra säsongen. Till kvällens match får han en ny lekkamrat när Juuso Ikonen tar Aaron Palushajs plats. Det blir intressant att se vad detta schackdrag från tränarhåll ger för resultat.

En annan förändring blir att Marcus Ersson är åter i laget. Han tar platsen som back nummer sju och därmed stannar Elias Fälth hemma denna gång. Det blir även ett skifte i den fjärde kedjan. Där spelar nu Daniel Mannberg och Marcus Westfält med Alexander Bjurström.

-Det viktiga är att vi fortsätter att spela bra. Gör vi det så kommer målen. När vi kollar videon från matchen från Mora ser vi att vårt intryck av att vi släppte till väldigt lite chanser bakåt och skapade framåt stämmer. Men vi måste göra mål på våra lägen. För att göra det och för att komma tíll bra lägen måste vi vara noga med detaljer och hålla oss till vårt tänkta spel, säger Janne Larsson på tisdagsmorgonen.

Det blir buss till Arlanda och flyget till Göteborg denna dag. Laget återvänder sedan till Gävle på onsdagseftermiddagen.

Det här är det lag som reser iväg.

Första kedjan består av Juuso Ikonen, Mikael Johansson och Kevin Clark. Sedan följer Daniel Paille, Linus Ölund och Aaron Palushaj. Den tredje kedjan är som vanligt Johan Alcén, Jonathan Granström och Jacob Blomqvist. Det hela avslutas i forwardsväg med Daniel Mannberg, Marcus Westfält och Alexander Bjurström.

Backparen är Simon Bertilsson och Ryan Gunderson. Henrik Larsson och Lukas Kilström. Jörgen Sundqvist och Lucas Carlsson.

Marcus Ersson är sjunde back och Christopher Liljewall trettonde forward. Målet vaktas av David Rautio eller Felix Sandström.

De vita bortatröjorna ligger tidigt på tisdagsmorgonen vid varje spelares plats vikta och färdiga att packas ner i trunkarna.

Ytterligare fem matcher spelas ikväll. Som tabellen ser ut just nu är det främst Rögles hemmamatch mot Linköping och Karlskronas dito mot Luleå som är intressant för Brynäs del. Rögle och Karlskrona har båda en poäng mer inspelade. Det har även Mora men masarna vilar den här kvällen.

Nedsläpp i Scandinavium klockan 19.00

Efter den här matchen är det åter dags för en hemmamatch. Färjestad kommer på beök på torsdag.

Var på plats och stötta laget då. Om du inte redan har en biljett kan du köpa en via denna länk.

Klicka här för att köpa biljetter till matchen >>>