Brynäs IF söker dig som kan förstärka matchkommunikationen
Publicerad: 2018-09-21
Brynäs
Brynäs IF söker personal till matchkommunikationen. Är du rätt person?

Till säsongen 18/19 har flera funktioner kopplade till Brynäs matchkommunikation slutat på grund av flytt till annan ort.

Nu söker vi förstärkning.

Det gäller så kallade "frilanstjänster" kopplade till matcher för båda klubbens representationslag. Vi söker för tillfället två funktioner.

Dels en matchreporter, där huvudfokus är att skriva matchreferat och göra en matchintervju.

Uppdraget gäller både hemma- och bortamatcher för båda representationslagen. Eftersom det innebär en hel del matcher finns självklart inget krav på att göra alla matcher - utan en fördelning sker via kontinuerlig uppföljning.

-Vi söker dig som är bekväm i skrift, socialt utåtriktad och upplever en trygghet i grunderna inom hockey och hur en generell hockeykommunikation bör se ut. Det är också positivt om du är bekväm i att dela material i sociala medier (facebook, instagram och twitter), säger Brynäs IF:s kommunikationschef Kevin Johansson.

-Det är också en fördel om du har viss kunskap om bildredigering.

Dels söker vi också en pressvärd - som tar hand om media och är behjälplig kring presskonferensen.

-Här söker vi en person som är socialt utåtriktad, uppskattar flexibilitet, service och är bekväm att vistas i en tempofylld miljö. Du kommer att jobba tillsammans med vår övriga eventpersonal kring kommunikation och exempelvis vara den som hämtar tränarna till presskonferensen.

Rekryteringar inför säsongen 2018/19

Matchkommunikatör

Brynäs IF söker dig som vill arbeta vid våra matcher - hemma i Gavlerinken som vid bortamatcher. Du blir en av våra reportrar och kommunicerar främst via matchreferat på föreningens hemsida och uppdaterar via sociala medier.

Som matchkommunikatör arbetar du efter uppsatta mål, rutiner och den uppdragsbeskrivning som Brynäs IF utformat. Som person bör du vara social, kreativ och du trivs med att arbeta vid stora event fyllda med adrenalin och spänning. Egenskapsmässigt är det viktigt att du är bekväm att uttrycka dig i skrift och har kännedom kring hur hockeykommunikation fungerar.

Vi rekryterar en grupp matchkommunikatörer som arbetar med matcher enligt schema. Det finns även möjlighet att utöver arbete som matchkommunikatör även testa på uppdrag inom andra arbetsområden runt matcher i Gavlerinken Arena.

Frågor om tjänsten besvaras av [email protected]

Lön: 350 kr/matchtillfälle.

Ansök genom att maila din ansökan till [email protected]

Märk ansökan med ”Matchkommunikatör”

Ansökan tas emot löpande till dess att gruppen för säsongen 18/19 är spikad.

Pressvärd

Brynäs IF söker dig som vill arbeta med service till arbetade media vid Brynäs IF:s hemmamatcher i Gavlerinken Arena.

I rollen som pressvärd är du tillgänglig kring pressläktaren på våning 4 i Gavlerinken Arena, du är behjälplig för media vid spelar- och tränarintervjuer och servar media vid matchens presskonferens.

Som pressvärd arbetar du efter uppsatta rutiner och en uppdragsbeskrivning som Brynäs IF utformat. Som person bör du vara social, serviceinriktad och du trivs med att arbeta vid stora event fyllda med adrenalin och spänning.

Frågor om tjänsten besvaras av [email protected]

Lön: 350 kr/matchtillfälle.

Ansök genom att maila din ansökan till [email protected]

Märk ansökan med ”Pressvärd”

Ansökan tas emot löpande till dess att gruppen för säsongen 18/19 är spikad.

Kommunikation Brynäs IF