• Huvudsponsorer

"Publiken lyfte oss verkligen till 3 poäng"

15 januari 2018 16:00
Herr

Lördagsmatchen i Gavlerinken bjöd på en fantastisk upplevelse - både på och vid sidan av isen. På lördag är det dags igen då det redan nu är över 7000 biljetter sålda!


Lördagsmatchen i Gavlerinken bjöd på fantastisk upplevelse - både på och vid sidan av isen. Det var en härlig hockeyupplevelse i Gavlerinken tack vare både vinst mot Frölunda HC och en fantastisk inramning i arenan då 7704 åskådare var på plats! Brynäs har nu inte förlorat på hemmaplan på två månader - tillsammans skapar vi en stark hemmaborg!

-Stämningen var riktigt bra, troligvis bästa hittills den här säsongen. Det var nog den roligaste matchen att spela också och väldigt roligt att vi kunde göra en sådan bra match, säger Lucas Carlsson.

-Det var en magisk stämning och när publiken ger oss det stödet är det som att spela med en extra utespelare, säger Christopher Liljewall.

Ståplats ropar ut laget på isen efter matchen och laget tackar för stödet från ståplats.

Lördag den 20 januari är det åter match i Gavlerinken och även då kan vi förvänta oss ytterligare en publikfest i hemmaborgen då det redan nu är över 7100 biljetter sålda!

-Jag tycker det var en fantastiskt härlig stämning senast! Publiken lyfte oss verkligen till 3 poäng. Jag hoppas på likadant på lördag, säger Marcus Ersson.

Lördag 20 januari Super Duper Hockey Night

Äntligen dags för säsongens upplaga av Super Duper Hockey Night. Två matcher på rad med Brynäs IF! Först ut är SHL-matchen Brynäs IF - Djurgårdens IF med nedsläpp kl. 15.15. Direkt efter SHL-matchens avslut förbereds arenan för en ny match, SDHL-mötet Brynäs IF - HV71. Nedsläpp för SDHL-matchen är ca kl. 18.00 (OBS! Nedsläpp sker så snart arenan är redo efter SHL-matchen).

Under hela eftermiddagen och kvällen har Gavlerinken 80-tals tema! Vi bjuder på 80-tals musik, både herrlag och damlag Brynäs IF spelar i specialmatchtröjor från 80-talet och såklart har vi 80-tals fest i arenans Skybar!

Klicka här för att köpa biljett >>>

Vi ses i Gavlerinken!