• Huvudsponsorer

Maja Wessling återvänder till Brynäs IF

30 december 2016 14:33
Dam

Nu är det klart att Maja Wessling kommer tillbaka till Brynäs IF


Det är nu klart att forwarden Maja Wessling återvänder till Brynäs IF. Hon lämnade damlaget efter förra säsongen för college-spel i USA, men väljer nu att flytta hem, och kommer att finnas med i Brynäs IF när SDHL drar igång igen efter uppehållet.

Damlagets tränare Madeleine Östling är förstås både glad och nöjd över att Maja återvänder till Brynäs IF. – Det är riktigt kul att Maja ansluter till truppen, och vi vet vad vi får av Maja, säger Madeleine Östling. Hon är en hårt arbetande forward som inte lämnar någonting åt slumpen. Maja känner till oss och föreningen sedan tidigare så vi vet redan att vi är en bra kombo tillsammans.

Maja Wessling är född 1997 och kommer från Sandviken. Hon kom till Brynäs IF säsongen 2012/2013 och var med laget i fyra säsonger innan hon lämnade för college, och spel i USA. Som junior har hon vid flera tillfällen varit med i Sveriges U18-landslag.

Maja Wessling kommer att ansluta till Brynäs damlag och finnas med i den första matchen i SDHL efter uppehållet. Brynäs damlag startar igen den 11 januari med match mot Leksands IF på bortaplan. Innan dess kommer Maja att lånas ut till Sandviken för spel i en match den 8 januari.