• Huvudsponsorer

"När våren och slutspelet kommer då har vi en skön känsla"

14 mars 2018 17:00
Herr

Ikväll är det SHL-match i Gavlerinken Arena då Luleå gästar Brynäs i den andra åttondelsfinalen. Efter ett sent avgörande i Coop Norrbotten Arena har Brynäs kopplat greppet om kvartsfinalplatsen.


Ikväll är det SHL-match i Gavlerinken Arena då Luleå gästar Brynäs i den andra åttondelsfinalen. Efter ett sent avgörande i Coop Norrbotten Arena har Brynäs kopplat greppet om kvartsfinalplatsen. Nu kan matchpucken slås in vid seger i hemmaborgen.

Lagkapten Jacob Blomqvist kommenterade den senaste matchen mot Luleå såhär:

-Vi visade tålamod och krigade på bra hela matchen. Vi gick inte ner oss när de gjorde målen och det är jäkligt viktigt. Det är samma sak som gäller ikväll också, sa Jacob Blomqvist tidigare i Sista snacket.

Nu laddar vi om inför kvällens SHL-match i hemmaborgen. I skrivande stund har vi passerat 5000 sålda biljetter. #NuGävlarkörvi

-När våren och slutspelet kommer då har vi en skön känsla. Och nu när vi vann den första matchen så är känslan extra bra i truppen, sa Johan Alcén tidigare i Sista snacket.

Läs mer i Sista snacket här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Köp biljett här >>>

#NuGävlarkörvi