• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt

"Det gick jättebra och det kom väldigt mycket folk idag!"

27 februari 2018 16:00
En bra start

Idag genomfördes Playday på Gavlerinken för sjunde gången. Arenan fylldes med glada och förväntansfulla barn. Hela arenan förvandlades till en enda stor fritidsgård. Det fanns möjlighet att testa på många olika aktiviteter – allt i ett och samma hus och självklart helt gratis!


En bra start är ett verksamhetsområde i Brynäs IF, med fokus på det som händer vi sidan av isen. Tillsammans med UNICEF och Brynäs IF:s starka partners arbetar vi för att alla barn och unga ska få en bra start i livet.

Idag genomfördes Playday på Gavlerinken för sjunde gången. Arenan fylldes med glada och förväntansfulla barn. Hela arenan förvandlades till en enda stor fritidsgård. Det fanns möjlighet att testa på många olika aktiviteter – allt i ett och samma hus och självklart helt gratis!

På plats på dagens Playday fanns det gymnastik, hockeybord, pingis, ishockey, ridning, amerikansk fotboll, friidrott, armbrytning, basket, parasport, innebandy, taekwondo, baseboll och parkour. Även cirkus med Kulturskolan, mattelek med Mattecentrum och lekhörna. Brynäs IF arrangerade även ishockey på isen i arenan.

En av föreningarna som var på plats var Uddans & co, som har varit med på Playday ända från start. Uddans & co hade danslektion och även uppvisning av sina egna tävlingsdansare varje timme. Barnen som var med fick prova på två nya koreografier och i slutet fick de genomföra en liten dansuppvisning.

-Det gick jättebra och det kom väldigt mycket folk idag! Många frågar redan hur man gör för att börja dansa med oss så det är jättekul, säger Olivia Sjölander danslärare på Uddans & co.

Isak Löfgren var en av alla besökare i Gavlerinken.

-Jag har varit här tre gånger. Jag har nästan provat på allt, men detta är roligast och pekar på parkourdelen, säger Isak och springer och gör en volt på madrassen.

-Det var en väldigt lyckad dag idag och ca 1000 barn kom till arenan för att vara med på Playday! Tillsammans med alla föreningar blir vi bättre och bättre för varje gång vi arrangerar Playday. Precis som alltid var det en härlig stämmning och många glada barn i arenan, säger Alexander Bäcklin, aktivitetsansvarig En bra start.

Stort tack för en fantastisk dag i Gavlerinken Arena!