• Huvudsponsorer

Angelica Östlund hyllades av fansen i Arena studion

24 mars 2018 16:46
Brynäs

I första periodpausen under lördagens kvartsfinal Brynäs IF - Växjö fick arenans studio fint besök damlagets avgående kapten Angelica Östlund som hyllades av fansen.


I första periodpausen under lördagens kvartsfinal Brynäs IF - Växjö fick arenans studio fint besök av damlagets avgående kapten Angelica Östlund.

Angelica Östlund som tidigare i veckan berättade att hon nu efter avslutad säsong väljer att avsluta sin hockeykarriär. En karriär på över 15 år i Brynäs IF vackra matchtröja och 5 säsonger som kapten för föreningens damlag.

-Det har varit ärofyllt att spela i Brynäs IF. Och det är klart att jag kommer att sakna hockeyn. Det har skapats många minnen, bland annat så står de fyra SM-finalerna högt upp på listan över fina minnen säger Angelica Östlund.

Under besöket i Gavlerinkens studio tackades Angelica av Marie Nilsson, Emma Högberg och Micke Eriksson, alla Brynäsare som även är involverade i Fansens Värvning som genom en extra insamling hade en stor blomsterbukett att överräcka till Angelica som blev märkbart rörd.

I början av säsongen 2018/2019 kommer Brynäs IF att arrangera en hyllning för den avgående kaptenen Angelica Östlund. Mer information om detta presenteras i samband med att kommande säsongs spelschema blir officiellt.

Läs mer om Fansens Värvning här >>>

Läs tidigare artikel om Angelica Östlund här >>>