• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Angelica Östlund hyllades av fansen i Arena studion

24 mars 2018 16:46
Brynäs

I första periodpausen under lördagens kvartsfinal Brynäs IF - Växjö fick arenans studio fint besök damlagets avgående kapten Angelica Östlund som hyllades av fansen.


I första periodpausen under lördagens kvartsfinal Brynäs IF - Växjö fick arenans studio fint besök av damlagets avgående kapten Angelica Östlund.

Angelica Östlund som tidigare i veckan berättade att hon nu efter avslutad säsong väljer att avsluta sin hockeykarriär. En karriär på över 15 år i Brynäs IF vackra matchtröja och 5 säsonger som kapten för föreningens damlag.

-Det har varit ärofyllt att spela i Brynäs IF. Och det är klart att jag kommer att sakna hockeyn. Det har skapats många minnen, bland annat så står de fyra SM-finalerna högt upp på listan över fina minnen säger Angelica Östlund.

Under besöket i Gavlerinkens studio tackades Angelica av Marie Nilsson, Emma Högberg och Micke Eriksson, alla Brynäsare som även är involverade i Fansens Värvning som genom en extra insamling hade en stor blomsterbukett att överräcka till Angelica som blev märkbart rörd.

I början av säsongen 2018/2019 kommer Brynäs IF att arrangera en hyllning för den avgående kaptenen Angelica Östlund. Mer information om detta presenteras i samband med att kommande säsongs spelschema blir officiellt.

Läs mer om Fansens Värvning här >>>

Läs tidigare artikel om Angelica Östlund här >>>