Höstlovshockey i Gavlerinken
Publicerad: 2018-11-01
Herr
På torsdag är det dags för SHL-match i hemmaborgen! Brynäs IF gästas av Mora IK, nedsläpp 19.00.

Höstlovshockey

Helges Sångstudio bjuder på musikunderhållning och Kalas & Co bjuder på ansiktsmålning i entréhallen. Kom förbi Lilla Gavlerinken i entréhallen och skjut på Bauers skottramp eller leta på Gästriklands Innebandyförbund som arrangerar prickskytte i arenan! Självklart är som vanligt vår Tiger på plats! Dessutom bjuder vi alla barn med matchtröja på popcorn i entréhallen.

Familjeerbjudande

Ta med hela familjen på höstlovshockey! Med Familjeerbjudandet har ni chansen att gå 2 vuxna och 2 barn på ishockey för endast 399 kr. Familjeerbjudandet säljes endast via webben och gäller till utvalda matcher på gula sektioner.

Köp Familjeerbjudande här >>>

{!B}

Skybar

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Anders Appelquist.

Köp Skybar-biljett här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg