• Huvudsponsorer

Brynäs IF och Gevalia förlänger partnerskapet – igen!

25 juni 2019 16:11
Brynäs

Gevalia väljer att förlänga sin status som officiell partner till Brynäs IF med ytterligare ett år. Samarbetsavtalet innebär också att Gevalia fortsättningsvis är officiell kaffeleverantör till Brynäs IF och Gavlerinken Arena.


— Självklart är vi mycket glada över att kunna förlänga vårt officiella partnerskap. Som officiell partner stöttar Gevalia både Brynäs herr- och damlag samt satsningen på morgondagens Brynäsare och samhällsverksamheten En Bra Start, säger Carl-Johan Norberg, Marknadschef på Gevalia.

Gevalia har varit synonymt med Brynäs IF sedan 60-talet och de båda klassiska varumärkena har en lång och stark relation.

Ett officiellt partnerskap är den näst högsta nivån i partnerstrukturen.

För Brynäs IF innebär samarbetet att föreningen även fortsättningsvis har Gevalia som stor och stark partner.

— I våra ögon är det här Sveriges mest anrika idrotts- och företagssamarbete. Gevalia har över tid varit det företag Brynäsfansen uttryckt störst kärlek till eftersom det är så tydligt förknippat till föreningen. 2020 fyller Gevalia 100 år, och det är naturligtvis något Brynäs IF ska vara med och fira, säger Johan Cahling, Brynäs direktör för varumärke, hållbarhet och strategiska partnerskap.