Sista Snacket
Publicerad: 2018-03-20
Herr
Vi ska ta kampen framför båda målen. Ska de vinna här ska det göra ont

Aaron Palushaj dök upp tidigt på morgonen som förste spelare på plats. En härlig dag. Ännu en chans att göra något stort, sade han och log.

Och så är det. Idag finns chansen att göra något stort. Den andra kvartsfinalen mot Växjö står för dörren. Smålänningarna leder med 1-0 i matcher men det är en serie som går över bästa av sju så det är långtifrån klart ännu vilket av lagen som spelar semifinal.

-Det känns bra. Vi gjorde en helt okej match nere i Växjö så vi ska nog kunna ta en vinst nu. Vi ska sätta defensiven och vara lite bättre med pucken än senast. Då kan vi störa dem mer den här gången. Vi har ju alltid spelat bra mot dem, säger Lucas Carlsson.

{!A}

Lucas Carlsson hade ett skott i kryssribban vid ställningen 2-1 till Växjö. Ett kvitteringsmål där hade kunnat förändra matchbilden.

-Jag såg inte ens vart pucken gick men tydligen gick den i kryssribban. Så nu har jag en sparad till kvällen, säger Lucas.

Simon Bertilsson fick frågan om toppformen är på plats.

-Det är den alltid, säger han och ler. Sedan ger ha en kort analys inför kvällens match. "Växjö fick för mycket spel mot oss senast men nu har vi känt på dem en match och vi vet vart vi har dem. Vi gjorde inte vår bästa match och kan höja oss en hel del".

Hur besegras Växjö ikväll var frågan som Henrik Larsson fick svara på. Han skickade över den till Linus Ölund som klev förbi.

-Våga hålla pucken inom laget. Det var lite för mycket bara slänga iväg den senast, säger Linus.

Henrik håller med och tillägger:

-Vi ska komma med lite sköna anfall. Det kändes som att vi var lite trötta senast när vi skulle föra upp pucken och lägga fina pass. Det rättar vi till nu, säger han.

{!B}

Henrik tar hand om Brendan Shinnimin i söndagens match.

-De kommer att köra riktigt hårt så det gäller att vara på hugget hela tiden. De försöker gärna att komma in framför mål. Men vi ska ta den kampen framför båda målen. Ska de vinna här ska det göra ont, säger Henrik som klev upp ett par snäpp i det fysiska spelet senast.

Matchen startar 19.00 och det finns en biljettprognos på drygt 5500 åskådare.

Biljetter finns här:

Köp biljett här >>>

{!C}

Sportreporter Peter Mansson