Våra landslagsspelare matchar under veckan
Publicerad: 2021-11-08
SHL, SDHL, Brynäs IF
Just nu pågår flera landslagsläger där spelare och ledare från vår verksamhet deltar. Här samlar vi all info så att du får full koll på vad som händer under uppehållet i SDHL och SHL.

Damlandslaget

OS-kval stunder till helgen och i truppen återfinns fem av våra spelare. Maja Nylén Persson, Mina Waxin, Josefin Bouveng, Emma Murén och Jenny Antonsson deltar. I helgen spelades en träningsmatch mot Frankrike som Sverige vann med 8-0, Waxin och Nylén Persson noterades då för varsitt mål.

I OS-kvalet möter Sverige Frankrike, Korea och Slovakien. Gruppvinnaren får biljett till OS i Peking, Kina. Matcherna spelas i Luleå.

F18

Sofia ljung och Stella Lindell möter Finland tre gånger om under den här veckan.

P18

”Småkronorna” spelar femnationsturnering under veckan. I truppen hitta vi Felix Jansson från Brynäs. Linus Hemström var kallad men har lämnat återbud.

P17

Theo Lindstein, Noel Nordh och Liam Willner spelar fyrnationsturnering under veckan. Under veckan blir det matcher mot USA, Tjeckien och värdnationen Finland i Vasa.

Finland Herr

Mikko Manner är med som assisterande förbundskapten under Karjala Tournament som spelas den här veckan.

Tjeckien Dam

Denisa Krizova, Samantha Kolowratowa och Katerina Mrazova deltog i dubbellandskamp med Danmark 1-5 november.

Österrike Dam

Anna Meixner är med när Österrike kvalar till OS mot Tyskland, Danmark och Italien under veckan. I söndags spelades en träningsmatch mot Norge där Meixner nätade i 4-0-segern.

Schweiz Dam

Lara Stalder och moderlandet möter Japan i tre träningslandskamper under veckan.

Finland Dam

Eveliina Mäkinen spelar tre landskamper mot Kanada under veckan, en i Helsingfors två i Åbo. Träningsmatcherna är en del av uppladdningen inför OS i Peking.

Spelarna i våra SDHL- och SHL-trupper som inte är iväg på landslagsläger tränar på som vanligt och förbereder sig för seriernas omstart.

SHL startar om med hemmamatch torsdag 18 november mot Leksand. Köp biljett här.

SDHL startar om med hemmamatch fredag 19 november mot SDE. Köp biljett här.

Brynäs IF