Allt om kvällens internmatch
Publicerad: 2015-08-13

Idag är det dags att dra igång årets försäsong på allvar. Ta med familj, vänner och bekanta för att se höstens första drabbning i Gavlerinken! A-laget är redo och NHL-spelarna likaså. Är du redo?

Idag är det äntligen dags för Svarta mot Vita att avgöras. Tillsammans med NHL-spelare och fansen startar A-laget upp den här säsongen i Gavlerinken ikväll. Här hittar du all information du behöver inför kvällens besök.

En förändring inför kvällens internmatch är att Jakob Markström tyvärr inte kommer att delta i matchen på grund av skada. Den forne Brynäsmålvakten kommer dock att finnas på plats och bland annat delta i autografskrivningen efter matchen.

Arenan öppnar kl 17.30.

Med fri entré kan du välja att sitta på din favoritplats i arenan. Välj närheten till spelet på plan ett eller ett överskådande perspektiv på plan tre. Tänk på att vara ute i god tid så att du inte missar något av matchen.

Servering
Samtliga kiosker på plan ett och två stycken på plan tre kommer att ha servering. Här finns bland annat kaffe, läsk, godis, korv och fika.

Brynässhopen
Passa på att inhandla Brynässouvenirer innan, under eller efter match. Brynässhopen håller öppet mellan kl 11- en halvtimme efter matchen. Där kan ni passa på att fynda det sista från sommarens rea.

Nedsläpp sker kl 18.30.
Matchtid: 2 X 20 minuter (periodvila 18 minuter)

En internmatch med mycket prestige i potten. Förutom årets trupp med nyförvärven och flera unga talanger i laget kommer rekordmånga NHL-stjärnor att delta.

Spelare på plats
Brynäs A-lagstrupp – du hittar den här.
Jakob Silfverberg
Johan Larsson
Elias Lindholm
Calle Järnkrok
Mattias Ekholm
Anders Lindbäck
Niclas Andersén
Christian Djoos

Även Nicklas Bäckström och Jacob Markström finns på plats, dock kommer de inte att spela på grund av skador.

Autografskrivning
Efter matchen har du chans att få autograf av samtliga spelare i truppen och NHL-stjärnorna. Autografskrivningen kommer att ske längs långsidan mot Gavlevallen och inte i entréhallen som tidigare år.

Parkering
Tänk på att komma till arenan i tid för att hinna parkera och inta önskad plats i arenan. Det kan bli mycket folk så kom i god tid så slipper du stressa. Parkeringen är gratis.

Välkomna!




Madelene Åhlström