70-talsfest i Skybar på lördag
Publicerad: 2017-01-11
På lördag är det Super Duper Hockey Night och 70-talsfest i vår Skybar.

Retromatch på isen, 70-talsmusik och profiler på plats. Det ska slås publikrekord i Svenska Damhockeyligan och det blir kanske årets höjdpunkt i Skybar!

I sann retroanda kommer även vår Skybar att gå in i 70-talstema. Det kommer att spelas 70-talsmusik från kl. 14.00 till 22.00. Niclas Bornegrim och Björn ”BamBam” Widorson kommer att sköta mixerbordet och DJ:a i sann 70-talsanda. Så gör er redo för 70-talsdisco i Skybaren.

Skybarens personal kommer såklart att vara tidsenligt utsmyckade och det kommer även att finnas en speciell 70-talsinspirerad drinklista. Så ta på er den snyggaste 70-tals outfitten och kom avnjut discot!

I mån av plats är det fritt uppsläpp till Skybaren för alla med matchbiljett, och även dammatchen kan avnjutas från Skybar!

I skrivande stund finns endast ett fåtal biljett kvar till Skybar, så säkra er plats redan idag! Biljetter hittar du här >>>

OBS! 18-årsgräns i Skybar, gäller även i målsmans sällskap.

Utöver Skybar kommer även 1912-baren på plan 3 vara öppen, VIP-baren, SM-baren och baren vid bortastå på plan 1 samt logevåning och restaurang.

Kari Litmanen