"Vi kommer ge fullt ös!"
Publicerad: 2017-02-17
Herr
Vi hann med ett kortare snack med #33 Elias Fälth inför den långa bussresan söderut för match mot Malmö på lördag

Hej Elias! Om vi backar tillbaka till gårdagens match, kan du beskriva den från ditt perspektiv?

-Det var riktigt skönt att få bjuda den stora publiken som strömmat till arenan på en bra insats på hemmaplan. Otroligt skönt att få vinna ett derby och extra bra med tre viktiga poäng.

Du var en av målskyttarna igår, vill du beskriva ditt mål?

-Jag får en passning innan för blålinjen av Juuso Ikonen, får trampa ner och knäppa iväg pucken, kul att se den ramla in bakom målisen. Det var viktigt för laget att vi fick en 2-0 ledning ganska tidigt att bygga vidare från.

Ni har nu en lång bussresa framför er inför mötet med Malmö. Hur fördriver ni tiden ombord på bussen?

-Det blir som sagt en lång resa, kommer bli en och annan bensträckare längs vägen. Jag har laddat ”paddan” full mer serier och det blir säkert något roligt kortspel på bussen. Det blir lite skitsnack med grabbarna i laget, några sover säkert större delen. Alla har sina olika rutiner för att slå ihjäl timmarna på bussen.

Ni har haft svårt för Malmö tidigare under säsongen, vilka blir nycklarna imorgon?

-Det är en otroligt viktig match, det är tätt där längs strecket. Förberedelserna börjar redan idag på bussen sen börjar vi ladda för fullt imorgon bitti. Vi kommer behöva spela mycket bättre än vi gjort i de tidigare matcherna mot Malmö, de är ett bra lag så vi måste vara hundra procentiga över hela isen i sextio minuter. Hela laget är revanschsugna, vi vill knipa tre poäng mot dem. Vi kommer ge fullt ös!

Tack så mycket Elias och ha en trevlig bussresa!

-Haha, tack ska du ha!

Skribent Johan Larsson