Seriekort Sittplats
Publicerad: 2018-04-19
Seriekort
Vill du ha ett bekvämt, flexibelt och prisvärt sätt att följa Brynäs IF hemmamatcher? -Då är Seriekort sittplats det rätta valet för dig! Läs mer här

Seriekort sittplats

Vill du ha ett bekvämt, flexibelt och prisvärt sätt att följa Brynäs IF hemmamatcher?

-Då är Seriekort sittplats det rätta valet för dig!

Med Seriekort sittplats har du samma stol varje match, fri parkering, en seriekortsträff med mingel och hockeysnack, rabatt på matcherna i slutspelet och dessutom ett regelbundet nyhetsbrev. En nyhet är att du som seriekortsinnehavare redan i augusti kommer att erbjudas fri entré till Brynäs-dagen i Furuviksparken. Mer info om dagen och hur du anmäler dig får du med utskicket av ditt Seriekort.

Ditt Seriekort är inte personligt och det går alltså bra att låna ut kortet vid de tillfällen du själv inte kan gå. På biljett.brynas.se kan du som seriekortsinnehavare logga in på ”Min biljettsida”. Där kan du byta din plats mot en plats i Gavlerinkens populära Skybar, skicka din biljett vidare till en vän eller lämna din plats till försäljning de matcher du inte kan gå själv. I Seriekortet ingår även alla hemmamatcher för Brynäs IF:s damlag. Totalt är kortet laddat med 26 SHL-matcher och 18 SDHL-matcher, vi har även laddat på kortet för ett ev. slutspel i båda ligorna.

Vill du inte ha din plats kvar efter grundserien måste du själv aktivt tacka nej när du köper ditt Seriekort.

Väljer du att ha kvar din plats i slutspel får du en faktura för antal spelade matcher i SHL-slutspel när Brynäs IF spelat klart för säsongen. För dessa matcher betalar du samma pris som grundpriset för lösbiljetter i grundserien (ordinarie biljettpris höjs i slutspelet för köp av lösbiljetter).

{!B}

*Som medlem i Brynäs IF eller någon av våra tre supporterklubbar, kan du köpa Supporterkortet för 1350 kr. **Angivna lösbiljettspriser avser ”från priser” och kan justeras under säsongen 18/19

{!A}

Kommunikationschef Elin Lith