FÖRSNACK I DANIELSSON!
Publicerad: 2021-04-09
HERR
Seger i den första matchen hemma i tisdags - ikväll spelar vi den andra matchen av kvalspelet mot HV71. — Skönt att vara tillbaka nu för det är jobbigt att sitta vid sidan och kolla på, säger Danielsson.

Efter seger på hemmaplan i den första matchen står det 1-0 i matcher till oss. 19.30 ikväll är det dags för en ny drabbning mot HV71. Det blir också den första matchen för Nicklas Danielsson som är tillbaka efter skada.

— Bra att vi vann första matchen så klart men det är bara att glömma nu, det är ny match som väntar idag och det är fullt fokus på att vinna den säger Danielsson och fortsätter:

— I slutspel eller kval handlar det som alltid om att nollställa efter varje match och ta varje match för sig. Det är alltid tuffa matcher mot HV71 och vi behöver vara fokuserade på att åka ner och göra jobbet.

Du såg matchen från sidan senast på grund av skadan men vad skulle du säga att ni kan ta med er i spelet?

— Jag tycker grabbarna visade upp en bra arbetsinsats och samtidigt hade ett bra tålamod med pucken och vi försökte spela oss till lägen på egen kraft. Jag tycker vi visade styrka genom att vinna i sudden och vi har en bra stämning i gruppen, så det finns absolut en del positivt att ta med.

Kommunikatör Martin Jibbefors