Supportrar runt om i landet ansluter till Gavlerinken för att hylla Dackell
Publicerad: 2017-12-03
Herr
I samband med hemmamatchen lördagen den 9 december Brynäs IF – Luleå HF i Gavlerinken kommer Brynäs IF att uppmärksamma och hylla den före detta spelaren Andreas Dackell. Nu fyller vi Gavlerinken..

I samband med hemmamatchen lördagen den 9 december Brynäs IF – Luleå HF i Gavlerinken Arena kommer Brynäs IF att uppmärksamma och hylla den före detta spelaren Andreas Dackell. I en hyllningsceremoni kommer Dackells vepa att hissas upp i Gavlerinken Arenas tak. Dackell kommer vara på plats i Gavlerinken och vara en central del av ceremonin som hålls före nedsläpp. Supportrar runt om i landet ansluter nu till Gavlerinken för att hylla Dackell då både Supporterklubben Brynäs Stockholm samt Brynäs Supportklubb Väst (BSKV) kommer till arenan.

-BSKV hade inga planer på att göra någon resa till Gävle för av erfarenhet så brukar det vara svårt att få ihop någon resa i julmånaden. När BSKV fick vi reda på att legenden Dackell skulle hyllas så var det flera som frågande om vi kunde fixa en resa. Så styrelsen satte igång att boka buss och hotell för vem vill missa detta? Inte jag iallafall! Jag har själv aldrig varit i Gavlerinken när något tröjnummer har hissats upp i taket så jag längtar till den 9 december. Vi hoppas även att kunna få se Gävlebocken live, säger Camilla Olsen sekreterare BSKV.

Hyllningen startar kl. 14.30 och nedsläpp i matchen Brynäs IF – Luleå HF är kl. 14.45.

Vill du åka med någon av supporterklubbarna till Gävle och Gavlerinken?

Följ med Supporterklubben Brynäs Stockholm >>>

Följ med Brynäs Supporterklubb Väst >>>

OBS! Det går att efteranmäla sig.

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Köp biljett till hyllningsmatchen här >>>

Vi ses i Gavlerinken!

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg