• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Säkra ditt seriekort inför säsongen 18/19

15 maj 2018 14:30
Brynäs

Försäljningen av seriekort inför kommande hockeysäsong pågår för fullt, läs mer om de olika alternativen och boka din favoritplats redan idag! Vi ses i Gavlerinken!


Försäsongen är igång

Nu pågår laddningen inför en ny hockeysäsong och vi hoppas att ni vill hänga med oss i Gavlerinken under ännu ett nytt hockeyäventyr.

Med ett säsongskort i Gavlerinken är du alltid garanterad din plats till bästa pris, fri parkering, en seriekortsträff med mingel och hockeysnack, rabatt på matcherna i slutspelet och dessutom ett regelbundet nyhetsbrev med senaste nytt från Brynäs IF.

Alla grundseriematcher i SHL och SDHL ingår, totalt 44 matcher!

Den kommande säsongen kommer vi att arbeta ännu hårdare med matcharrangemanget och att skapa en god stämning, vi vill ge er en fortsatt bra hockeyupplevelse live i Gavlerinken! Under säsong 18/19 kommer etage 3 att vara öppen alla SHL-matcher.

En nyhet är att alla seriekortsinnehavare redan i augusti kommer att erbjudas fri entré till Brynäs-dagen i Furuviksparken. Mer info om dagen och hur du anmäler dig får du med utskicket av ditt Seriekort.

Seriekort sittplats

Vill du ha ett bekvämt, flexibelt och prisvärt sätt att följa Brynäs IF hemmamatcher?

-Då är Seriekort sittplats det rätta valet för dig!

Med Seriekort sittplats har du samma stol varje match, fri parkering, en seriekortsträff med mingel och hockeysnack, rabatt på matcherna i slutspelet och dessutom ett regelbundet nyhetsbrev. En nyhet är att du som seriekortsinnehavare redan i augusti kommer att erbjudas fri entré till Brynäs-dagen i Furuviksparken. Mer info om dagen och hur du anmäler dig får du med utskicket av ditt Seriekort.

Ditt Seriekort är inte personligt och det går alltså bra att låna ut kortet vid de tillfällen du själv inte kan gå. På biljett.brynas.se kan du som seriekortsinnehavare logga in på ”Min biljettsida”. Där kan du byta din plats mot en plats i Gavlerinkens populära Skybar, skicka din biljett vidare till en vän eller lämna din plats till försäljning de matcher du inte kan gå själv. I Seriekortet ingår även alla hemmamatcher för Brynäs IF:s damlag. Totalt är kortet laddat med 26 SHL-matcher och 18 SDHL-matcher, vi har även laddat på kortet för ett ev. slutspel i båda ligorna.

Vill du inte ha din plats kvar efter grundserien måste du själv aktivt tacka nej när du köper ditt Seriekort.

Väljer du att ha kvar din plats i slutspel får du en faktura för antal spelade matcher i SHL-slutspel när Brynäs IF spelat klart för säsongen. För dessa matcher betalar du samma pris som grundpriset för lösbiljetter i grundserien (ordinarie biljettpris höjs i slutspelet för köp av lösbiljetter).

*Som medlem i Brynäs IF eller någon av våra tre supporterklubbar, kan du köpa Supporterkortet för 1350 kr. **Angivna lösbiljettspriser avser ”från priser” och kan justeras under säsongen 18/19

Ståplats på sektion hemmastå

Vill du ha adrenalin, hög puls och stark gemenskap?

-Då är ståplats den rätta sektionen för dig!

Med ett Seriekort på ståplats bidrar du även med energi till laget som den sjätte utespelaren. Köp ditt Supporterkort och njut av en ny säsong med spännande hemmamatcher i Gavlerinken. Som medlem i Brynäs IF eller någon av våra tre supporterklubbar, kan du köpa Supporterkortet för endast 1350 kr.

Kortet ger dig ståplats för 26 matcher i SHL-grundserien och ger dig även möjlighet att se slutspelet som faktureras i efterhand. I Supporterkortet ingår dessutom alla 18 grundseriematcher i SDHL. Medlemskap i Brynäs IF går bra att lösa på www.brynas.se vid tecknande av Supporterkort och gäller per kalenderår.

Klicka här för medlemskap >>>

Supporterkortet är laddat med både grundserie och slutspel. Vill du inte ha din plats kvar efter grundserien måste du själv aktivt tacka nej när du köper ditt Supporterkort. Väljer du att ha kvar ditt Supporterkort skickar vi en faktura för antal spelade matcher i slutspelet när Brynäs IF spelat klart för säsongen. För dessa matcher betalar du 99kr/st som är samma pris som lösbiljetterna i grundserien (ordinarie biljettpris höjs i slutspelet för övriga). Kortet är inte personligt och går därmed bra att låna ut de matcher du själv inte kan gå.

Öppet hus i Gavlerinken Arena Välkommen att förnya ditt Seriekort vid öppet hus i Gavlerinken Arena. Arenan har öppet så att du kan provsitta din plats och teckna ditt Seriekort. Personal från Brynäs IF finns på plats och svarar på frågor.

Fredag 25 maj kl. 13.00-17.00 13 -17 Försäljning av serie kort 14.00 Klubbdirektör Michael Campese finns i entréhallen. 15.00 Rundvandring och träffa Tigern, Gavlerinken Arena 16.00 Autografskrivning i entréhallen med spelare från Brynäs IF

Fredag 8 juni kl. 13.00-17.00 13 -17 Försäljning av serie kort 14.00 Sportchef Stefan Bengtzén finns i entréhallen. 15.00 Rundvandring och träffa Tigern, Gavlerinken Arena 16.00 Autografskrivning i entréhallen med spelare från Brynäs IF Måndag 18 juni kl. 13.00-18.00 13 -17 Försäljning av serie kort 14.00 Klubbdirektör Michael Campese finns i entréhallen. 15.00 Rundvandring och träffa Tigern, Gavlerinken Arena 16.00 Autografskrivning i entréhallen med spelare från Brynäs IF

Torsdag 9 augusti kl. 13.00-20.00 13 -20 Försäljning av serie kort vid biljettdisken 15.30 Intervju med NHL-spelare i entréhallen och autografskrivning i entréhallen. (Autografskrivning sker kl 15.30 -16.30) 18:30 Internmatch lag Svart – lag Vit

Mail och telefon

Vi svarar givetvis på alla dina frågor via mail och telefon. Mail: [email protected] Tel: 026-54 46 60, knappval 1