• Huvudsponsorer

Super Duper Hockey Night i Gavlerinken Arena

9 januari 2018 08:30
Brynäs

Lördag den 20:e januari spelar Brynäs IF:s damlag och herrlag i röda specialmatchtröjor från 80-talet och nu har du möjlighet att vara med och klä arenan röd!


Lördag den 20 januari är det Super Duper Hockey Night i Gavlerinken Arena. Under hela eftermiddagen och kvällen har Gavlerinken 80-tals tema! Vi bjuder på 80-tals musik, både herrlag och damlag Brynäs IF spelar i röda specialmatchtröjor från 80-talet och såklart har vi 80-tals fest i arenans Skybar!

Kl 15.15 startar SHL – matchen Brynäs IF - Djurgården IF. Direkt efter herrmatchen fortsätter 80-talstemat och kvällen med SDHL-matchen Brynäs IF – HV71. Skybar och arenans barer har öppet före och under dammatchen. (Insläpp för de som inte har biljett till herrmatchen startar ca kl 17.45)

Köp biljett här >>>

Nu har du möjlighet att vara med och klä arenan röd! Du kan handla den röda matchtröjan via webbshopen, i butiken i Gavlerinken Arena, hos Intersport i Gävle och Valbo.

Brynässhopen i Gavlerinken Arena har följande öppettider

Fredagar kl. 11-14 Matchdagar kl. 11 - en timme efter matchens slut

Du kan även handla souvenirer i webbshopen och få leverans till din närmsta Intersportbutik eller få varorna hemskickade.

Löpande fylls butikerna med nyheter. Besök webbshopen med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad.

Besök webbshopen Brynässhopen >>>