• Huvudsponsorer

Dubbla slutspelsmatcher i Gavlerinken

13 mars 2018 09:45
Brynäs

Onsdag den 14 mars är det en fullspäckad hockeydag i Gavlerinken då både dam- och herrlaget möter Luleå!


Onsdag den 14 mars är det en fullspäckad hockeydag i Gavlerinken då både dam- och herrlaget möter Luleå!

Dam

Kl. 14.00 inleder damlaget sitt slutspel med den första kvartsfinalen i bäst av tre mot Luleå/MSSK.

-All press ligger på Luleå då dom har vunnit serien, men vi är SÅ redo att utmana dom! Vi vet om deras svagheter och dom ska vi utnyttja till 100%, så förvänta er ett Brynäs som vill det oväntade, säger Anna Borgqvist inför onsdagens match.

Entré: 50kr för vuxna, under 18 år fri entré.

Har du biljett till herrmatchen? Du går du fri entré på dammatchen! Även för dig med seriekort ingår damernas match utan extra kostnad. Entré sker via Gavlerinken Arenas huvudentré.

Kiosk 2 på långsidan mot GTK-hallen finns öppen med försäljning av fika och enklare mat, kiosken öppnar 30 minuter före matchstart och håller öppet fram till att 3:e perioden startar. Fri parkering.

Herr

Kl. 19.00 spelar herrlaget sin andra åttondelsfinal mot Luleå HF. Brynäs kopplade greppet via 3-2 seger och därmed har laget chansen att avgöra i Gavlerinken på onsdag. I dagsläget är det ca 4500 biljetter sålda.

-Hoppas det kommer mycket publik då det är roligare att spela då det är bra stämning i hallen. Med hjälp av fansens stöd kan vi tillsammans avgöra serien på onsdag, säger Juuso Ikonen inför matchen.

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Köp biljett här >>> >>>

#NuGävlarkörvi