Scandic Friends Familjedag i Gavlerinken Arena
Publicerad: 2018-02-28
SHL
Vi valde att lägga dagen för aktiviteten på första dagen på sportlovet och syftet med det var att många är lediga och hade därför möjlighet att delta. Men dessutom för att skapa en chans till aktivitet för de som tex inte har möjlighet att åka bort på sportlovet.

Måndag den 26 februari genomfördes Scandic Friends Familjedag i Gavlerinken Arena. Familjedagen tillsammans med Scandic genomförs på samtliga SHL-arenor då det är en rättighet i samarbetsavtalet mellan SHL och Scandic. Scandic Familjedag är en av många aktiviteter som Brynäs IF genomför tillsammans med SHLs centrala partners.

Karin Lundman, General Manager Scandic, är mycket nöjd med Scandic Friends Familjedag i Gavlerinken Arena. Hon berättar att denna dag tillsammans med Brynäs IF fyller flera viktiga syften.

-Först och främst handlar det om att vill vi tacka våra trogna Scandic-medlemmar genom att bjuda dem på en rolig upplevelse, sporten är otroligt viktig för oss på Scandic och Brynäs IF är en mycket fin samarbetspartner så med det i tanken hittade vi ett ”win win” samarbete som passde alla parter.

Det var många på plats för att åka skridskor tillsammans med spelare från Brynäs IF:s herrlag. Från Brynäs IF:s herrlag deltog Jesper Boqvist, Henrik Larsson, Juuso Ikonen och Marcus Ersson. På isen fanns även Brynäs Tigern och den gästande Maskoten Sigge från Scandic. Förutom skridskoåkning, bjöds det på fika till alla barn och vuxna på plats i arenan. Dessutom lottades det ut fina priser från både Brynäs IF och Scandic.

-Det blev en härlig tillställning! Vi valde att lägga dagen för aktiviteten på första dagen på sportlovet och syftet med det var att många är lediga och hade därför möjlighet att delta. Men dessutom för att skapa en chans till aktivitet för de som tex inte har möjlighet att åka bort på sportlovet, sade Karin Lundman, General Manager Scandic.

Jesper Boqvist var en av spelarna som deltog på aktiviteten med Scandic och även han var nöjd med eftermiddagen i arenan.

-Det var en riktigt rolig eftermiddag i arenan. Det var roligt att få hänga med förhoppningsvis framtida Brynäslirare!

{!A}

Nästa hemmamatch i SHL är torsdag den 1 mars då Brynäs IF gästas av Frölunda HC, matchstart kl. 19.00.

Köp din biljett här >>>

Vi ses i Gavlerinken!

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg